to 10.06. klo 18:30

KTP - HIFK

Maali-ilottelu Arto Tolsalla?

Ennen EM-kisoja otetaan vielä alkupaloina hieman Veikkausliigaa. Sarjaan haastajan asemassa lähtenyt KTP isännöi HIFK:iä torstaina Arto Tolsa Areenalla. KTP on onnistunut toistaiseksi pysymään poissa aivan sarjan pohjamudista, sillä viidestä ottelusta on kairattu neljä pistettä. Keskikastin HIFK:lla on kotkalaisiin verrattuna tuplaten pisteitä.

KTP taisteli Ilvestä vastaan avausjakson rohkeasti ja sisukkaasti, mutta toisella jaksolla ote kirposi pisteistä lopullisesti. Anton Lepola torjui kaksi rangaistuspotkua, joten lukemat olisivat voineet mennä rumemmiksikin. Vaikka KTP:llä oli ottelussa paikkansa, ei joukkue pystynyt lopussa haastamaan tupsukorvia millään tavalla.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

HIFK haastoi FC Interiä paikoitellen hyvinkin mallikkaasti, mutta alakerran virhealttius johti lopussa takaiskuihin, jotka tekivät lukemista varsinaisiin ottelutapahtumiin nähden melko rumat. Sinällään maalin takaa-ajoasemassa otetut riskit kuvastavat joukkueen kovapäisyyttä, ja Joaquin Gomézilla on käsissään aivan kelpo pakka Veikkausliigaan.

 

Kumpikaan ei ollut edellisessä ottelussa peruuttelu mielessä, joten tässäkin ottelussa saatetaan pitää tempoa yllä, ja maaliodottama on korkeammalla kuin markkinoilla mietitään. Overi kelpaakin kuitille ilman suurempia tunnontuskia.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %

Kertoimet ottelulleFC KTP Kotka - HIFK10.06.2021