Veikkausliiga ti 09.05. klo 18:00

KTP - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Konttaako HJK sarjanousijaa vastaan? Loukkaantumiskriisi ei helpota!

HJK:n pelaajatilanne on edelleen kaukana parhaasta mahdollisesta ja uusia kysymysmerkkejä on ilmoilla. Sarjanousija KTP oli Klubille jo maaliskuussa haastava vastustaja, kun pelattiin Liigacupin lohkovaihetta. Pitää toki muistaa, että paljon on tuon jälkeen muuttunut, mutta materiaaliero on tässä matsissa kapeampi kuin voisi luulla. Missään nimessä helppoa vierasvoittoa HJK:n ei Arto Tolsa Areenalla kuitenkaan kannata odottaa.

Veikkausliigan maalipörssin piikkipaikkaa viidellä osumallaan pitävä Bojan Radulovic jäi yllättäen sivuun HJK:n 2–1-tappioon päättyneessä ottelussa KuPSia vastaan viime perjantaina. Maanantaina tulleiden tietojen mukaan serbialainen ei ole Kotkassa pelikunnossa. Perparim Hetemaj ja Miro Tenho jatkavat sairastuvalla Kevin Kouassivi-Benissanin sekä Valtteri Morénin tavoin. Uudet kysymysmerkit koskevat Radulovicin jo varmistuneen poissaolon lisäksi pelikiellosta vapautuvaa Joona Toiviota sekä Georgios Kanellopoulosia, jotka ovat sairastuneet.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Tältä näyttää perjantain jälkeen.

#veikkausliiga #kannatapaikallista

KTP saa rujosti tasoitusta HJK:n entisestään heikentyneen pelaajatilanteen takia. Aapo Halme toki palasi edellisessä ottelussa kokoonpanoon, mutta se on laiha lohtu. Keskisektori on pahasti vajaamiehinen, jos Hetemaj, Kanellopoulos ja Toivio ovat yhtä aikaa sivussa. Toivio on toki puolustaja, mutta miehen paluu kokoonpanoon mahdollistaisi Matti Peltolan pelaamisen keskikentän keskustassa. Nyt Peltola joutunee operoimaan topparina.

Pelivalinnaksi haistellaan tässä ottelussa KTP:n voittoa tasoituksella (KTP +1,5). Isäntien pelaajisto on pääasiassa hyvin kunnossa ja HJK vastustajana sytyttää varmasti. Maaliskuun cup-ottelu on suhteellisen tuoreessa muistissa isäntien leirissä eikä silloisesta 2–1-tappiosta ollut todellakaan syytä painaa päätä pensaaseen. Uhmapelaajien pelivalinta osuu kotivoitolla ja tasapelillä, mutta mitätöityy maalin vierasvoitolla.