Ykkönen pe 22.07. klo 18:30

KTP - JäPS

KTP hakee revanssia!

KTP tulee kotiotteluun JäPSiä vastaan sisuuntuneena kahdestakin syystä: ensinnäkin JäPS löi keväällä KTP:n kotiottelussa, ja toisekseen nousua havittelevilla kotkalaisilla on alla kirvelevä tappio Gnistanille. Pienen notkahduksen jälkeen JäPS on jälleen ottanut pari voittoa, ja on isossa kuvassa Ykkösen pirtein yllättäjä tällä kaudella. Joukkuetta ei voi kerta kaikkiaan ottaa kevyesti.

KTP:ll√§ ei olisi varaa pudottaa pisteit√§, sill√§ sarjan johdossa oleva TPS nakuttelee pisteit√§ tasaiseen tahtiin. Kotkassa katsellaan koko ajan ymp√§rilleen, sill√§ joukkuetta aiotaan viel√§ vahvistaa ‚Äď puheissa on ollut topparin hankkiminen, mutta Englannista on kaikunut huhuja my√∂s KTP:n uudesta hy√∂kk√§√§j√§vahvistuksesta. Oletettavasti siis maalitykki Mika on jonkun aikaa poissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

J√§PSill√§ on alla komeat voitot Gnistanista ja vieraissa EIF:ist√§. Etenkin Tammisaaresta haettu 0-3 voitto oli komea, ja perustui tilanteiden tehokkaaseen hy√∂dynt√§miseen. My√∂s kysymysmerkkin√§ kev√§√§ll√§ ollut puolustus on toiminut keskikes√§ll√§ paremmin. Ylempi loppusarja olisi J√§rvenp√§√§n ylpeydelle todella kova suoritus, mutta siihen on viel√§ matkaa ‚Äď sarjan keskikasti on todella tasainen.

Kiinnostus betsipuolella kohdistuu t√§ss√§ ottelussa maalim√§√§riin ‚Äď KTP on ollut melkoinen overiruisku viime ajat, ja vaikka J√§PS on tiivist√§nyt takalinjojaan, on tietynlaista hasardiherkkytt√§ edelleen olemassa. Linja on tasan 3 maalia, eli t√§ll√§ maalilukemalla tulee omat pois. Nelj√§st√§ byyrist√§ eteenp√§in lunastellaan.

10 euroa pelirahaa