Veikkausliiga pe 14.04. klo 18:00

KTP - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerrointa Veikkausliigaan! Ärsytetty KuPS kepittää sarjanousijan perjantaina!

Veikkausliigaan alkaneelle kaudelle noussut KTP saa vieraita Kuopiosta perjantaina. KuPS hävisi avausottelunsa kotikentällä pragmaattisesti pelanneelle Interille ja tunnelmat ovat Savossa heti kauden alkajaisiksi apeat. Simo Valakarin päävalmentajan pallilla korvannut Pasi Tuutti on isojen haasteiden edessä.

KTP:n liigadebyytti ei mennyt sekään kovin kaksisesti, kun AC Oulu haki Arto Tolsa Areenalta pisteet avauskierroksella. Kotkalaiset saivat luotua kohtalaisesti maalipaikkoja, mutta Oulu oli turhankin vaarallinen vastaiskuissa. Jussi Leppälahden ryhmä sai talvikaudella jännittäviä vahvistuksia etenkin hyökkäyspäähän, joten voi olla, että KTP:n peleissä nähdään tällä sesongilla reilusti maaleja.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Veikkausliigakausi jatkuu perjantaina 🤩

⚽ KTP - KuPS
🏆 Veikkausliiga
🕰️ Perjantai 14.4. kello 18:00
🏟️ Arto Tolsa -areena
📺 Ruutu+

#BANZAI #KuPS


Perjantaina KTP:n pitäisi olla vahvalla koosteella kehissä eli ihanneavauksenkin voi Leppälahti kentälle juoksuttaa. Vierailta sen sijaan Urho Nissilää ei vielä välttämättä nähdä viheriöllä – näistä hyvin nihkeästi tiedotetaan etukäteen. Saku Savolainen on kuopiolaisten ihanneavarista edelleen loukkaantuneena. Tony Miettinen lainattiin sen sijaan AC Ouluun, mikä on ihmetyttänyt keltamustien kannattajia.

Mitä lähtee lapulle? Otetaan perjantain koitokseen vetoihin KuPSia. Vaikka ensimmäinen ottelu meni vihkoon, on tässä kuitenkin materiaaliero selkeä kuopiolaisten hyväksi. KTP nostanee kauden mittaan osakkeitaan, mutta ensimmäisillä kierroksilla joudutaan vielä maksamaan reilusti oppirahoja.