Korisliiga ti 17.01. klo 18:30

KTP - Seagulls

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rankkaa on! Kammottavan cup-pettymyksen jälkeen nälkäinen KTP kimpussa!

Korisliigassa aletaan elämään jo ratkaisun hetkiä, kun varsinaista runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. KTP:llä on tiistaina totuuden hetki: tappio Seagullsille tietäisi jo hyvin todennäköistä joutumista alempaan loppusarjaan. Illan vieraiden tilanne on selkeämpi, sillä Seagulls on sarjassa tukevasti toisena. Motivaatioetu on siis tukevasti isännillä.

KTP kärsii edelleen laitahyökkääjä Joonas Lehtorannan loukkaantumisesta. Alla onkin kolme tappiota, joista viimeinen Pyynikillä Tampereen Pyrinnölle. KTP on ollut tälläkin kaudella hyvä kotijoukkue, eikä Karhuvuoresta ole ikinä luvassa mukaan helppoja pisteitä. Niinpä 101-prosenttinen motivaatio ja kotiyleisön vankka tuki tuovat kotkalaisille kovan buustin tähän peliin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Seagulls on auttamattomasti vahvempi yhdistelmä, mutta samanlaista kiimaa sillä ei välttämättä tähän peliin ole. Viikonloppuna Seagulls otteli Suomen Cupin voitosta, mutta hävisi ottelun jatkoajalla Kataja Basketille 86-84. Pettymystä lisää se, että Kataja tuli ottelussa tasoihin varsinaisen peliajan viimeisellä sekunnilla. Päävalmentaja Jussi Laaksolla onkin joukkueensa hengessä nostattamista.

KTP voisi olla tässä suoran voiton väärti, mutta tipsi otetaan kuitenkin pistemäärästä, sillä totals-rajan taso tuotti melkoisen yllätyksen. Seagulls ei välttämättä ole pitämässä vauhtia rankan cup-viikonlopun jälkeen, ja pisteodottama on rajan alapuolella.