Veikkausliiga ma 22.05. klo 18:00

KTP - SJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mielipuolista kerrointa tarjolla Veikkausliigassa! Jääkö sarjanousija totaalisesti SJK:n jyrän alle?

Veikkausliigan sarjanousija KTP saa kylään loistavasti kauden aloittaneen SJK:n. Joaquín Gómezin suojatit ovat olleet pelillisesti sarjan kirkkainta parhaimmistoa ja seinäjokiset ovat myös sarjataulukossa kärkikahinoissa. Päästettyjä maalejahan Gómezin poppoolla on vasta kaksi, joten vähintäänkin voidaan puhua Suomen parhaasta puolustuksesta.

KTP:n startti kauteen on ollut sen sijaan odotetun tahmea. Seitsemästä pelistä on voitettu vain yksi, mutta toisaalta alla on myös esimerkiksi komea kotitasapeli HJK:ta vastaan. Suomen Cupissa KTP kepitti ”paikallisvastustajansa” MyPan peräti 0-14, joten ainakin maalintekoa päästiin harjoittelemaan.

Kokoonpanotilanteista tiedetään tässä vaiheessa se, että Georgios Manthatis on palannut jälleen kotkalaisten miesvahvuuteen eli terveystilanne on Jussi Leppälahden rosterissa melko ihanteellinen. SJK:n riveistä Matias Vainionpää voi olla poissa päähän kohdistuneen trauman takia, mutta Diego Rojas on lusinut oman pelikieltonsa.

Ottelupäivän aattona markkina mieltää yhä SJK:n vain vähän yli 50-pinnaiseksi suosikiksi ja tästähän Uhmapelaaja tykkää! Otetaan SJK:ta lapulle isolla! Tasoero on alkukauden pelien perusteella jäätävä ja pisteet matkaavat kertoimia selvästi isommalla todennäköisyydellä lakeuksille.

Paina betsi SJK:lle ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 SJK” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.