Veikkausliiga ma 22.05. klo 18:00

KTP - SJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mielipuolista kerrointa tarjolla Veikkausliigassa! Jääkö sarjanousija totaalisesti SJK:n jyrän alle?

Veikkausliigan sarjanousija KTP saa kylään loistavasti kauden aloittaneen SJK:n. Joaquín Gómezin suojatit ovat olleet pelillisesti sarjan kirkkainta parhaimmistoa ja seinäjokiset ovat myös sarjataulukossa kärkikahinoissa. Päästettyjä maalejahan Gómezin poppoolla on vasta kaksi, joten vähintäänkin voidaan puhua Suomen parhaasta puolustuksesta.

KTP:n startti kauteen on ollut sen sijaan odotetun tahmea. Seitsemästä pelistä on voitettu vain yksi, mutta toisaalta alla on myös esimerkiksi komea kotitasapeli HJK:ta vastaan. Suomen Cupissa KTP kepitti ”paikallisvastustajansa” MyPan peräti 0-14, joten ainakin maalintekoa päästiin harjoittelemaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kokoonpanotilanteista tiedetään tässä vaiheessa se, että Georgios Manthatis on palannut jälleen kotkalaisten miesvahvuuteen eli terveystilanne on Jussi Leppälahden rosterissa melko ihanteellinen. SJK:n riveistä Matias Vainionpää voi olla poissa päähän kohdistuneen trauman takia, mutta Diego Rojas on lusinut oman pelikieltonsa.

Ottelupäivän aattona markkina mieltää yhä SJK:n vain vähän yli 50-pinnaiseksi suosikiksi ja tästähän Uhmapelaaja tykkää! Otetaan SJK:ta lapulle isolla! Tasoero on alkukauden pelien perusteella jäätävä ja pisteet matkaavat kertoimia selvästi isommalla todennäköisyydellä lakeuksille.

Paina betsi SJK:lle ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 SJK” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.