Ykkönen to 28.04. klo 18:30

KTP - TPS

TPS on ratkaisevan verran vahvempi!

Ykkösessä on torstaina todella mielenkiintoinen matsi, kun Veikkausliigasta pudonnut ja uutta vauhtia ottava KTP kohtaa nousuhommista viime syksynä rannalle jääneen TPS:n. Kotkalaiset ovat avanneet sarjan voitolla, ja TPS on kerennyt ottamaan jo kaksikin voittoa. Tämä ottelu tulee antamaan suuntaa Ykkösen kärkipään kahinoille, sillä molemmilla on tähtäin korkealla.

KTP:n valmentajaksi siirtyi JIPPOa valmentanut Jussi Leppälahti, joka on tunnettu myös futiskirjoittajana. Kokoonpanosta tietysti lähti putoamisen jälkeen porukkaa, mutta takaisin saatiin toissa syksynä kovaa jälkeä tehnyt espanjalaiskärki Mika. Ensimmäinen ottelu nousijajoukkue PEPOa vastaan toi kolme pistettä, mutta pientä napinaakin suoritus aiheutti: hakeutuminen paikoille jäi vajaaksi, eikä puolustuskaan nollapelistä huolimatta vakuuttanut. Joukkue tulee tähän otteluun terveenä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

Jonatan Johanssonin luotsaamalle Tepsille kelpaa tällä kaudella vain nousu. Materiaali on Ykkösen tasolle kovaa luokkaa, ja Simo Roihan sekä Demba Savagen tasoiset profiilihankinnat kertovat omaa kieltään. Roiha ehtikin jo nakuttelemaan hattutempun JäPSiä vastaan. Tuulisessa ottelussa olosuhteet olivat erikoiset, ja Tepsi kärsi pari loukkaantumista. Loukkaantumisia on potentiaalisesti useampiakin, ja Savage on sairaana.

Ottelu pelataan Myllykoskella, mikä hieman ohentaa KTP:n kotietua. Tepsi on parista poissaolosta huolimatta Ykköseen todella vahva nippu, ja lähtee otteluun suosikkina. Vierassuosikista voidaan puhua hyvällä syyllä, ja tällä kerroinasettelulla ropot lähtevät vierasvoitosta.

10 euroa pelirahaa