Ykkönen la 08.10. klo 16:00

KTP - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotkassa juhlitaan nousua jo ennen peliä Рmaaliveto sisään tuplakertoimella!

Alun perin Ykkösen jatkosarjan ottelu KTP:n ja TPS:n välillä piti olla nousutaistelun huipentuma, mutta Tepsin tahmailu muutti tämän kamppailun luonnetta: kotkalaiset varmistivat sarjanousunsa jo viime viikonloppuna, ja viimeinen kotiottelu onkin lähinnä juhlintaa Veikkausliigaan nousemisen johdosta. TPS tarvitsisi pisteitä, jotta joukkue säilyttäisi toisen sijan sarjataulukossa ja välttäisi yhden ylimääräisen karsintaottelun.

Kotkalaiset terästäytyivät ratkaisevassa paikassa, ja onnistuivat taistelemaan Tammisaaresta täydet pisteet. Tätä edelsi murskavoitto jo lomatunnelmissa olleesta KPV:stä. Nousujuhlat Kotkassa jätettiin pariin päivään, ja Tepsin kohtaamiseen on valmistauduttu normaalisti harjoituskentän puolella. Seuraava KTP:n iso haaste on muuttaa Veikkausliiga-status pysyväksi, ja lopettaa hissijoukkueena oleminen.

VOITA 30‚ā¨ ENGLANNILLA - VAIN 1‚ā¨ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 ‚Äď nyt se on 30.00!

LY√Ė VETO ENGLANNILLE

Jukka Vilkki

@JukkaVilkki
Päivän Kymen Sanomat etusivu #KTP

TPS:ää ei auttanut edes Jonatan Johanssonin kenkiminen pois päävalmentajan paikalta. Marko Rajamäki sai siivitettyä joukkueensa KPV:tä vastaan vain tasapeliin, ja haaveet suorasta noususta saivat lopullisen kuoliniskun. Nyt joukkue on saanut koota itseään viikon lisää, jolloin kaiken pitäisi näyttää valmiimmalta. Alakerta vierailla on ollut repaleinen, mutta nyt Samba Benga ja Rasmus Holma vapautuvat pelikiellosta.

KTP:n lomatunnelmia on ehk√§ liioiteltu vetomarkkinoilla. Joukkue ei ole kotona h√§vinnyt t√§ll√§ kaudella, ja TPS ei ole ollut syksyll√§ oma itsens√§. Maaleja saatetaan hyvinkin n√§hd√§ useampi, ja otetaan napsu sille, ett√§ ensimm√§isell√§ jaksolla verkko heilahtaa v√§hint√§√§n kaksi kertaa. T√§m√§n kertoimen saa muuten pikkukikalla tuplana ‚Äď katso ohjeet alta!

Ota vedolle tuplakerroin näin:

1. Siirry Mobilebetille T√ĄST√Ą ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 ‚Äď 100‚ā¨ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle yli 1.5 maalia 1. puoliajalla kertoimella 2,25.
4. Kun veto osuu, lunastat k√§yt√§nn√∂ss√§ tuplakertoimella 4,50 ūü§ė