KHL to 06.01. klo 18:00

Kunlun Red Star - Severstal Tšerepovets

Mättävätkö Kunlun ja Severstal maaleja toistensa verkkoon?

Täysin pisteautomaatin rooliin viime aikoina romahtanut Kunlun Red Star isännöi ailahtelevaisesti esiintynyttä Severstal Tšerepovetsia. Severstal on ollut kauden yksi suurimmista positiivista yllättäjistä, mutta viime aikoina joukkue on ollut vaikeuksissa. Kausi on kuitenkin osoittanut, että hyvänä päivänä Severstal pystyy kaatamaan jopa sarjan kärkijoukkueita. Severstalin viimeaikainen heikko menestys saata Uhmapelaajien laariin korkeampien kertoimien muodossa.

Heittopussi Kunlun on hävinnyt peräti yksitoista edellistä otteluaan. Pelkästään kahdessa edellisessä ottelussa Kunlunin maaliverkko on heilunut yhteensä kaksitoista kertaa. Joukkueen materiaali on yksinkertaisesti aivan liian kapea kamppailemaan voitosta. Erityisesti joukkueen kahden alemman ketjun materiaali on täysin riittämätöntä KHL-tasolle. Tällä kaudella Kunlunin verkkoon on hakattu käsittämättömät 183 täysosumaa ja merkkejä tahdin hidastumisesta ei ole nähtävissä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viime aikojen ailahtelusta huolimatta Severstal majailee edelleen läntisen konferenssin viidennellä sijalla. Todella kurinalaisesti ja yhtenäisesti tällä kaudella esiintynyt ryhmä on jokseenkin rakoillut viime otteluissa, mutta pääosin erityisesti Severstalin hyökkäyspelaaminen on ollut hyvällä tasolla. Kunluniin nähden Severstalin materiaali materiaali on huomattavasti laadukkaampaa, mikä tulee varmasti näkymään ottelussa. Kuitenkin joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on ailahdellut viime aikoina, mikä tarjoaa Kunlunille mahdollisuuksia.

Severstal on ollut tällä kaudella huomattavasti laadukkaampi joukkue, mutta viime aikoina keltapaitojen puolustuspelaaminen on ollut heikkoa. Kunlunin puolustus ei puolestaan pysäyttänyt ketään tai mitään koko kauden aikana, joten maaleja tullaan varmasti näkemään. Uhmapelaajat nostaa lapulle ottelun maalimäärän yli 5.5 maalia maistuvalla 2,05 kertoimella.

10 euroa pelirahaa