to 27.04. klo 19:45

Kuopion Elo - FC Vaajakoski

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Elo ei ole helppoa, kun vastassa on Vaajakoski – vedetään markkinoita vastapalloon!

Torstaina Suomen Cupissa kaivetaan Suomen jalkapallon perustaa vähän syvemmältä, ja nostoksi otetaan Kakkosen pohjoislohkossa pelaavat Kuopion Elo ja FC Vaajakoski. Elo on perinteinen savolaisseura, joka on parin viime vuoden aikana noussut jälleen valtakunnallisiin sarjoihin – FC Vaajakoski on puolestaan ollut jo jonkun aikaa Kakkosen perusosastoa. Keskinäisessä ottelussa saadaan kaikuja myös sarjakautta varten.

Elo pelasi siis toissa kaudella vielä Nelosta, joten joukkuetta on uusittu kovasti nousujen myötä. Kyseessä on nopea ja syöttelevä joukkue, jolla on suhteellisen laaja rinki. Sarja-avaus meni poskelleen, sillä Kokkolassa GBK oli viiden minuutin pelin jälkeen jo kahden maalin karkumatkalla. Elo sai toisella jaksolla aktinsa kohdalleen, mutta osatekijänä siinä oli, että kokkolalaiset halusivat vain säilyttää johtonsa. Kakkosesta ei tule joukkueelle välttämättä helppo taival tällä kaudella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

FC Vaajakoski sijoittui viime kaudella C-lohkossa kahdeksanneksi. Sen jälkeen Vaajakoskella on kääritty hihat, ja joukkue oli kasassa jo hyvissä ajoin ennen kautta. Joukkueen runko säilyi suhteellisen hyvin kasassa, vaikka muutamia hyviä pelureita vahvuudesta poistuikin. Joukkueen paras maalintekijä Matias Sarlin sen sijaan jatkoi muutaman muun avainpelaajan kera, ja varsinkin joukkueen alakertaa on vahvistettu viime kaudesta. Kauden aloittanut vieraspeli OTP:stä lupaa hyvää, sillä FCV oli joukkueista selkeästi parempi, ja ansaitsi voittonsa.

Aikaisilla markkinoilla pelirahaa on valunut enemmän Elolle, mikä on nostanut FCV:n kertoimia mukavasti – aina pelattavaksi asti. FC Vaajakoskelle lähtee ilolla peliä, sillä se on näistä kahdesta selkeästikin vahvempi yhdistelmä. Ei pahemmin järkytä, että XLBet tarjoaa ihanaa kerrointa!