la 08.06. klo 17:00

KuPS - AC Oulu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt ei olla Raatin perunapellolla, ja vastustajakin on kovempi – noutaja tulee!

KuPSin alkukausi on ollut lähestulkoon täysosuma. Joukkue on Vepsun kanssa sarjakärjessä, eikä tilillä ole tappioita – toki muutama tasapeli on voittojen lisäksi tullut. Paketti on sanalla sanoen kasassa. AC Oulun vaikea kausi sai käänteen parempaan päin, kun oululaiset onnistuivat kaatamaan kriisi-HJK:n kotona. Tästä voi seurata lisää hyviä asioita – tai sitten ei.

NUBET – riskitön veto ja loistava tarjonta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kärkiottelu Ilvestä vastaan oli odotetun tasainen. Molemmilla joukkueilla oli tilaisuus viedä matsi nimiinsä. Ilvekseltä lensi Jorginho suihkuun, mutta KuPS ei pystynyt sen kummemmin hyödyntämään miesylivoimaansa. Saku Savolaisen voittomaali lisäajalla syntyi hieman ristiriitaisen tilanteen päätteeksi. Jonathan Muzinga on alkanut osumaan tolppien väliin, ja alakerran Samuli Miettinen on alkanut herättää kiinnostusta ulkomailla mainioiden otteittensa ansiosta. Terveystilanne on viime aikoina ollut paranemaan päin.

AC Oulu sai taisteluilmeensä kohdilleen juuri Klubia vastaan. Tulos oli hyvä, ja se tuli uhrautuvan puolustuspelin kautta. Ylöspäin eivät Rauno Ojasen suojatit liikaa luoneet, mutta tarvittava maali tuli tehtyä. Vieraat tuntuivat kärsivät Raatin keskentekoisesta luonnonnurmesta isäntiä enemmän. Klubi-pelin tapaan Kuopiossa oululaiset tulevat todennäköisesti antamaan pelivälineen suosiolla vastustajalle, ja bussitaktiikan myötä kärkkyvät mahdollisuuksia vastaiskuihin.

KuPS on tällä hetkellä paljon Klubia vaarallisempi vastus. Lisäksi Raatin nurmi ei ole tällä kertaa sekoittamassa vastustajan kuvioita. Tässä matsissa ollaan KuPSin kelkassa – ja hakusessa on vähintään kahden maalin voitto. NUBET toimittaa kertoimen, jota ei voi vastustaa!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto KuPS -1.5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.