Veikkausliiga ke 22.06. klo 18:00

KuPS - AC Oulu

AC Oulu hakee seuraavaa päänahkaa hurjien voittojen jälkeen! Jääkö myös KuPS jalkohin?

KuPS hävisi edellisessä ottelussaan Hongalle 2–0-numeroin ja AC Oulu puolestaan palasi tauolta sensaatiomaisella HJK-voitollaan lauantaina. Kauden ensimmäinen keskinäinen kamppailu oli kuopiolaisille rutiininomainen voitto, mutta ACO:n pelaaminen on ottanut jatkuvasti askelia eteenpäin. Vieraiden pelaajatilanne Kuopioon on hyvä, eikä se varmasti päästä isäntää yhtä helpolla kuin Oulussa.

Kauden ensimmäinen keskinäinen kamppailu päättyi 0–3-lukemin selvään KuPSin voittoon. AC Oulu on ollut yksi sarjakauden vahvimpia yllättäjiä, eikä ole sattumaa, että joukkue lähtee tulevaan matsiin neljänneltä sijalta. Joukkueen tärkeimmät hankinnat ovat menneet todella nappiin ja Ricardo Duerte on onnistunut löytämään pelaamiseen tasapainon. Joukkue hyökkää todella nälkäisesti, mutta paketti pysyy silti kasassa. Tuoreimpia työnäytteitä ovat 0–1-voitto HJK:ta vastaan sekä ennen taukoa tullut kotivoitto SJK:sta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

KuPSilla oli suuria vaikeuksia päästä laadukkaille maalipaikoille Honkaa vastaan viikonloppuna. Kun se lopulta pääsi, olivat viimeiset ratkaisut kehnolla tasolla – ei toki mitään pois loistomatsin pelanneelta maalivahtdilta Maksim Rudakovilta. Tulevassa matsissa Simo Valakarin miehistö haluaa varmasti takaisin kuskin paikalle ja sillä on aseet pistää laivastonsinisten puolustus kanveesiin. Esimerkiksi HJK:hon verrattuna KuPSilla on tällä hetkellä reilusti enemmän monipuolisuutta ja vauhtia erityisesti keskisektorilla. Tämä vaikeuttaa vieraiden puolustamista huomattavasti edelliseen matsiin peilattuna.

Vähämaalinen kamppailu voisi kuitenkin olla tiedossa, kun otetaan huomioon myös vieraiden vahvasti kovia joukkueita vastaan kasvanut puolustusvoittoisuuden trendi. AC Oululla on allaan kaksi vahvaa nollapeliä Veikkausliiga-kentillä. Pelivalinnaksi maistuu, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5). Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske betsit sisään.

10 euroa pelirahaa