ma 14.08. klo 18:30

KuPS Akatemia - Elo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kalakukkoderby Kakkosessa – joukkueet tuntevat toisensa, mutta tasoero ratkaisee pelin!

Kuopio on yksi vahvimpia futiskulttuurin kehtoja Suomessa. 1980-luvun alussa Kuopiossa pelasi yhtaikaa peräti kolme joukkuetta jalkapallon pääsarjaa: Koparit, KuPS ja Elo. Kaksi viimeistä kohtaavat maanantain kotimaisessa tipsiottelussa Kakkosen C-lohkossa – KuPSilta on tulessa akatemiajoukkue. Perinteikäs Elo teki uuden tulemisen liiton sarjoihin noustuaan Kolmosesta viime kauden päätteeksi.

Vihjeen lopussa on yksityiskohtaiset ohjeet 30€ ilmaisvedon nauttimisesta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KuPS Akatemia on sarjassa komeasti kolmantena, ja tämän ottelun voittamalla se nousisi pykälän ylöspäin. Akatemialla on alla tyylikäs vierasvoitto Herculeksesta, ja tappion Akatemia on kärsinyt viimeksi kesäkuun puolivälissä. Maanantai-illan vastuksen joukkue tuntee hyvin, sillä monella Elon pelaajalla on KuPS-taustaa. Kyseessä on kaupungin herruus Kakkosessa, joten matsi tulee varmasti olemaan kiihkeä ja yleisöön menevä.

Elolle kausi Kakkosessa on ollut työläs, ja valmennuskin on vaihtunut huonojen tulosten myötä. Peli on mennyt kauden mittaan kyllä eteenpäin, mutta yhä vaan Elo on sarjassa jumbona. Sarjapaikan säilyttäminen on kuitenkin vielä hyvinkin mahdollista, sillä Hercules ja JBK ovat aivan iskuetäisyydellä, ja kovassa tappioputkessa. Elolla on aivan varmasti kova näyttämisen halu tässä derbyssä.

KuPS Akatemian pakka on todella vahva, ja tasoeroa Eloon on melkoisesti. Vaikka vastus on tuttu, tulee Elolle kiire siitä huolimatta. Otetaan vetoihin KuPS Akatemiaa tasoituksella – kahden maalin voitolla naputellaan jo lunastus. Uudet asiakkaat naputtelevat joka tapauksessa!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KuPS Akatemia -1.5 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.