Konferenssiliiga to 07.07. klo 19:00

KuPS - FC Dila Gori

Markkina on sekaisin kuin seinäkello ja Uhmapelaajat etsiytyy apajille – KuPS on yliarvioitu pahasti!

KuPS kohtaa Konferenssiliigan karsintojen avauskierroksella Georgian pääsarjajoukkueen Dila Gorin. Ensimmäinen osaottelu on ehdottomasti iskun paikka kuopiolaisittain. Vieraskamppailusta tulee todella pitkä retki KuPSille kaikkine matkustamisineen, mutta se on seuraavan viikon murhe. Kun kertoimia katsotaan, on isännän ennakkosuosikin asema suorastaan naurettava. On todella vaikeaa uskoa, että KuPS olisi pelillisesti näin paljoa parempi.

Dila Gorilla on muutamia mainioita yksilöitä, eikä joukkue huonosti ole kotimaassaan pelannut. Kuopiossa on KuPSin aika iskeä, jos se mielii tässä parissa jatkopaikasta taistella. Paperilla joukkueet ovat joka tapauksessa huomattavasti tasaisemmat kuin kerroinasettelusta voi päätellä. Isäntä pelasi edellisessä ottelussaan lauantaina HJK:ta vastaan lähes parhaalla kokoonpanollaan, kun vierailija puolestaan on saanut pidemmän huilin pelattuaan viimeksi keskiviikkona.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jos KuPS haluaa voittaa kotonaan, sen on onnistuttava puolustuspelaamisessaan todella hyvin. Vierailla on muutama todella vaarallinen hyökkäyspään pelaaja ja reilusti vauhtia keskisektorilla. Esimerkiksi Vagner Concalvesin kanssa kannattaa olla todella tarkkana – tälle kaudelle Dilaan siirtynyt 26-vuotias brasilialainen on mättänyt jo kahdeksan maalia Georgian pääsarjassa kuluvalla kaudella pelaamissaan 17 ottelussa. Concalves on ainoastaan yksi esimerkki vieraiden etevistä yksilöistä.

Kerroinasettelu lupailee varmaa kotivoittoa, mitä ei ikävä kyllä voida allekirjoittaa. KuPS on ennakkosuosikki kotiedun turvin, mutta Dilalle paukutellaan kerrointa jopa seiskan tuntumassa. Vieraiden kautta tässä on iskettävä ja kerroinasettelu tarjoaa mukavan etulyöntiaseman betsaajalle. Vaikka KuPS on ollut ihan kivassa iskussa, ovat nämä aina erilaisia pelejä verrattuna Veikkausliigaan – vastustajista on tarjolla huomattavasti vähemmän dataa myös joukkueille, mikä vaikeuttaa valmistautumista.

Tuore loistobookkeri Sportaza tarjoilee kilpailukykyiset kertoimet, huipputarjouksia ja loistava kohdevalikoima Mestarien liiga -karsintoihin. Ota Uhmapelaajien kohde Dila +1,5 lapulle kovalla kertoimella – tähän tarjoukseen kannattaa panostaa astetta reilummalla kädellä. Avaa pelitili tästä ja paina puita uuniin!

10 euroa pelirahaa