su 26.05. klo 18:30

KuPS - Ekenäs IF

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EIFille pitkä ilta luvassa – jatkaako KuPS yhä ilman tappiota?

Veikkausliigassa käydään sunnuntaina kaksi matsia, joista alustavasti yksipuolisempi nähdään Kuopiossa, jonne sarjanousija Ekenäs IF matkaa KuPSin vieraaksi. Tasoero joukkueiden välillä on valtava, joten EIF todennäköisesti joutuu viettämään suuren osan illasta omaa boksia puolustaessa. Toki vieraat pystyy olemaan inhottava vastustaja mikäli KuPS ei maalipaikkojaan hyödynnä, mutta EIFin yltäminen edes tasapeliin olisi jo pieni yllätys.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KuPS on vielä toistaiseksi sarjan ainoa joukkue ilman yhtään tappiota, kun kahdeksasta matsista saldona on neljä voittoa ja yhtä monta tasapeliä. Esitysten taso on vaihdellut varsinkin hyökkäyspäässä, mutta raudanluja puolustus takaa KuPSille hyvät asetelmat ottelusta toiseen. Viime sunnuntaina Gnistanin vieraana oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin, mutta keskiviikkona KuPS tarjosi yhden alkukauden parhaista esityksistä VPS:n vieraana – paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä ja KuPS sai tärkeitä onnistumisia yläkerrassa vieden matsin lukemin 1-3.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
MUUAAALIIII!!!!

💛🖤 Luyeye-Lutumballe ottelun toinen muuuaaliii ja näin KuPS johtaa 2-0

#banzai #KuPS #Veikkausliiga

EIFin voittotili on yhä avaamatta seitsemän ottelun jälkeen, mutta tasapeleillä on irronnut kolme pistettä – niistä kovin nähtiin HJK:n vieraana, kun EIF sinnitteli 90 minuuttia 0-0 tuloksessa. EIF joutuu ottelusta toiseen olemaan ottavana osapuolena ja siitä kertoo myös se, että vain Hakaa vastaan EIF on onnistunut pitämään vastustajaa enemmän palloa. Jälleen tavoitteena tulee olemaan yhtenäinen puolustus, mutta Arian Kabashin poissaolo alakerrasta on iso miinus vieraille. Myös Lucas Kaufmann on pelikiellossa, mikä heikentää mahdollisuuksia hyökkäyspäässä.

Näin suuren tasoeron matsissa lukemat voi revetä KuPSin päästessä vauhtiin, mutta nykyisillä kertoimilla on haettava vedot vähämaalisuuden puolesta ja lapulle napataan alle 2,5 maalia. EIF tuskin montaa paikkaa saa ja KuPSilla puolestaan on ollut ajoittaisia ongelmia maalipaikkojen luomisessa. On myös hyvä muistaa KuPSin alla oleva rasitus – mahdollisessa johtoasemassa isännille todennäköisesti riittää kokonaisvaltainen hallinta ja EIFin hyökkäyspään tilanteiden minimointi sen sijaan että lisäosumia haettaisiin läpi ysikymppisen täydellä innolla.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto KuPS-Ekenäs IF alle 2,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.