Veikkausliiga ke 19.04. klo 18:00

KuPS - FC Honka

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voittotili avaamatta ja paineet kasvaa – riskitasot alhaalla Kuopiossa!

KuPS ja Honka ovat kahden ensimmäisen kierroksen osalta vielä ilman voittoa: molemmilla on tilillään toisella kierroksella kuitattu tasapelipiste. Etenkin kuopiolaisten suunnalta on kauden alussa saatu odotettua vähemmän – Hongan alkuohjelma on ollut verrattain vaativampi. Keskinäisestä ottelusta molemmat tarvitsevatkin kipeästi pisteitä, ja Väinölänniemellä voidaankin nähdä kovaa taistelua.

KuPS hallitsi avausjaksoa Kotkassa, mutta joukkueen toiminta hyökkäysten päättämisessä ei ollut vaaditulla tasolla. Toiselle jaksolle tullessa joukkue myös passivoitui, ja myös KTP sai prässin vähentyessä jalansijaa ottelusta. Maaliton tasapeli oli varmasti iso pettymys – varsinkin kun avauskierroksella jäätiin kotona pisteittä Interiä vastaan. Joukkueella olisi ollut poissaolleille Urho Nissilälle ja Saku Savolaiselle käyttöä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
🖤💛KuPS isän­nöi huomenna FC Hon­kaa Vä­re Aree­nal­la

💎Kuopion Palloseuran Veikkausliiga-kausi jatkuu huippukamppailulla, kun KuPS isännöi FC Honkaa. Ottelu alkaa Väre Areenalla huomenna 19.4. kello 18:00.

đź“°Otteluennakko:
kups.fi/veikkausliigan…

#BANZAI #KuPS

Hongan murheenkryyni on tähän asti ollut tehottomuus. Maaliverkkoa ei ole vielä pöllytetty, ja varsinkin Lucas Kaufmann on ollut vaisun oloinen. Agon Sadikun ymmärrettävä myynti näyttää tuottavan vielä kipuilua, sillä ajankohta miehen lähdölle oli juuri ennen kautta todella vaikea. SJK:ta vastaan Hongalla ei ollut alakerrassa suurta hätää, sillä vastustaja oli tullut vieraisille sangen passiivisella taktiikalla.

Paineita ja latausta voi olla, mutta voisi kuvitella, että riskitasot pidetään tässä ottelussa alhaalla. Etukäteen matsi vaikuttaa todella maalikuivalta, ja vaikka underilinja on alarekisterissä, siinä tuntuisi olevan silti hyvää. Suositukseen otetaan hyvin aggressiivinen 1.5 linja korkeammalla kertoimella – kannattaa katsoa linja itselle sopivalla riskitasolla. XLBet iskee topit tauluun – sinne siis!