Veikkausliiga su 02.10. klo 16:00

KuPS - FC Honka

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottelun tärkeys näkynee taktiikassa – KuPS tiukentaa puolustuksensa sunnuntaiksi!

Kuopiossa on kalliita pisteitä tarjolla: tappio alla kotiotteluun tuleva KuPS tarvitsee niitä päästäkseen vielä kerran HJK:n tuntumaan sarjataulukossa, ja FC Honka yltäisi voitolla KuPSin kanssa tasapisteisiin. Tasapelillä kumpikaan ei tee oikein mitään. Matsi on siis iso, ja siihen tullaan molemmista leireistä varmasti huolellisesti valmistautuneena. Edellisestä ottelusta KuPSilla on enemmän korjattavaa.

Kuopiolaiset nimittäin haksahtivat viikolla Seinäjoella, ja tavallisesti hyvin tiukka puolustus oli virhealttiilla päällä. KuPSia vaivasi yleinen aneemisuus, ja etenkin syöttöpelissä oli sanomista. Seinäjokisten vastahyökkäyksissä Simo Valakarin suojateilla oli ongelmia pitkin ottelua. Vikojen korjaamiseen ei ole paljoa aikaa, mutta joka tapauksessa sunnuntaina on uusi päivä – tosin vastuskin kovenee entisestään.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

FC Honkaa aprikoitiin jo ennen kauden alkua todelliseksi mustaksi hevoseksi, ja jo pitkään Vesa Vasaran valmennuksessa ollut joukkue on vastannut huutoon erinomaisesti. Vain muutamat notkahdukset pitävät Hongan pois mestaruustaistelusta aivan sarjan lopulle asti. Monella paikalla on nähty kasvutarinoita, mutta kauden ilmiöksi on noussut nuori hyökkääjä Agon Sadiku, jonka vyöllä on jo yksitoista Veikkausliigamaalia.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Mestaruussarjan tilanne arkikierroksen jälkeen.

Sunnuntain ottelut:
16.00 FC Haka-SJK
16.00 KuPS-FC Honka
18.30 HJK-FC Inter

#veikkausliiga #tunnustaväriä

Vetoihin yritetään vähän äärimmäisempää maalilukuvetoa. Ottelun tärkeys voi näkyä taktiikassa, ja varsinkin KuPS on ollut ennen Seinäjoen reissua melkoinen underiruisku. Vetoihin otetaan korkeintaan yhden maalin syntyminen koko ottelussa. Kerroin on komea, joten panosta ei tarvitse tähän laittaa paljon. Silti tämä tuntuu hyvältä betsiltä.