Veikkausliiga su 07.08. klo 16:00

KuPS - FC Honka

Kaataako hurjavireinen Honka Veikkausliigan kärkijoukkueen KuPSin jo toistamiseen?

KuPS saa vieraakseen sarjakolmosen FC Hongan Veikkausliigassa sunnuntai-iltapäivän kärkikamppailussa. Edellinen keskinäinen kohtaaminen pelattiin puolisentoista kuukautta sitten heti kesätauon jälkeen Espoossa ja tuolloin espoolaisjoukkue nappasi pidemmän korren. Isäntä oli aiemmin kuluvalla viikolla todella kovassa mankelissa Konferenssiliigan karsintakamppailussa ja todella nopeasti vain parin päivän palautumisella on jo uusi pelipäivä.

Mestarien liigassakin hiljattain nähty sveitsiläinen Young Boys vieraili Suomessa kurittamassa KuPSia torstaina. KuPS joutui pelaamaan kotikamppailunsa Turussa, mutta nyt se pääsee takaisin Väre Arenalle. Tämä ei toki hirvittävästi lohduta, kun takana on 0–2-tappio ja melkoisessa sillassa joukkue joutuu Sveitsiin ensi viikolla. Ottelu pelattiin todella torstaina illalla, joten liikaa ei huilia ole joukkueelle tarjoutunut ennen kovaa Honka-ottelua.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Pelaajatilanne kuopiolaisittain on sinänsä hyvä – esimerkiksi Anton Popovitch palasi joukkueen vahvuuteen ja pelasi toisen puoliajan Turussa. Takuuvarmasti Simo Valakari kuitenkin jonkin verran kierrättää pelaajistoaan sunnuntaina, sillä todella nopeasti tämä matsi tulee. Vertailun vuoksi Honka pelasi edellisen kerran yli viikko takaperin, kun se kukisti erinomaisella ilmeellä 4–0-murskalukemin VPS:n. Kesäkuun puolivälissä pelattu edellinen keskinäinen kamppailu päättyi niin ikään Hongan voittojuhliin Tapiolassa, kun loppunumerot olivat 2–0.

Voisiko Honka kairata jo toisen voittonsa KuPSista? Täysin mahdollista! Kuopiolaiset eivät takuulla ole omassa otteluruuhkassa parhaimmillaan – edellisestä ottelusta ei ole aikaakaan ja sen tuloksen myötä myös ensi viikkoa on mietittävä jo hyvissä ajoin. Honka on ollut todella vakuuttavassa iskussa viime aikoina ja sillä on jo kolme perättäistä nollapeliä Veikkausliigassa – maaliero tällä otannalla on 10–0 espoolaisten hyväksi. Vierasvoitto lähtee kupongille uhmakkaalla panostuksella ja kertoimella! Avaa tästä pelitili Sportazalle, niin pääset osingoille.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

Kertoimet ottelulleKuopion Palloseura - FC Honka07.08.2022

10 euroa pelirahaa