Veikkausliiga su 10.07. klo 16:00

KuPS - FC Lahti

KuPS kierrättää kotiottelussa!

Veikkausliigaa johtavalla KuPSilla on h√§rk√§viikot meneill√§√§n: kotimaisten otteluiden lis√§ksi joukkue on aloittanut my√∂s Konferenssiliigan karsinnat. N√§it√§ aikoja varten joukkueessa pit√§√§ olla leveytt√§, ja pelaajien kuntopohjan ja palautumisen pit√§√§ olla kunnossa. FC Lahti pyrkii valmentajanvaihdon j√§lkeen uuteen nousuun, eik√§ alku n√§yt√§ ollenkaan hassumalta ‚Äď parannuspotentiaalia kyll√§ on.

KuPSilla on alla kova viikko. Klubia vastaan kuopiolaiset niistivät vieraspisteen, ja viikolla kaatui Konferenssiliigassa georgialainen Dila Gori lukemin 2-0. Ottelu oli pitkiä aikoja suhteellisen tasainen, mutta KuPS löysi georgialaisten puolustuksessa tilat, ja teki jatkoa ajatellen todella tärkeän maalin aivan varsinaisen peliajan lopussa. Sunnuntain ottelussa Simo Valakarin voisi olettaa kierrättävän kokoonpanoa jonkun verran. Tosin penkiltäkin löytyy laatua ja nälkäisiä pelaajia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Lahdessa kyllästyttiin Kuhnurien taaperrukseen, ja Ilir Zeneli sai kalossinkuvan persauksiinsa. Tilalle tullut Mikko Mannila on luotsannut joukkueen voittoon sekä Suomen Cupissa että Veikkausliigassa. Revanssi FC Interistä oli joukkueelle varmasti makea, sillä rökäletappioon juuri Interille loppui Zenelin luottamus. Alan Henrique on pelikiellossa, ja Pyry Lampinen sekä Arttu Heinonen loukkaantuneina.

Tähän otteluun otetaan hieman kantaa vähämaalisuuden puolesta. FC Lahti on parantamassa, eikä KuPS välttämättä tosiaan rasita parhaimpia voimiaan ainakaan täyttä aikaa. Siispä perusbetsiä underiin tällä kertaa.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10‚ā¨)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10‚ā¨)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20‚ā¨)

Laita 10‚ā¨ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa