Veikkausliiga la 20.05. klo 14:00

KuPS - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tekeekö Lahti hukkareissun Kuopioon? Mikko Mannilan poppoota uhkaa kunnon sakinhivutus!

Veikkausliigan kärkitaistoon noussut KuPS kohtaa lauantai-iltapäivällä FC Lahden Väre Areenalla Kuopiossa. Jani Honkavaaran tultua kuopiolaisten peräsimeen Pasi Tuutin tilalle joukkueen peli on ottanut massiivisia harppauksia eteenpäin ja tätä menoa haastetaan HJK:ta toden teolla mestaruudesta. Lahti on sen sijaan vielä pieni arvoitus, kun kasassa on vasta yksi voitto viideltä ensimmäiseltä kierrokselta.

Viikolla Lahti pelasi Suomen Cupia nelosdivarijoukkue Kypärämäen Rangersia vastaan ja voitti vasta aivan lopussa Altin Zeqirin osumalla. Veikkausliigassa Mikko Mannilan suojatit olivat viimeksi tulessa viime viikonloppuna, kun KTP:ta vastaan pelattiin kotona maaliton tasapeli. Pelitapahtumien valossa Lahti olisi toki ansainnut enemmän, mutta jossittelut sikseen ja mennään eteenpäin.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤MAAAALIIIIIIIII!!!

URHO NISSILÄ PUSKEE KUOPION PALLOSEURAN 0-1 JOHTOASEMAAN!

#KuPS #Veikkausliiga


KuPS on lauantaina kotona kehissä vahvalla kokoonpanolla. Saku Savolainen, Henri Toivomäki ja Taneli Hämäläinen eivät olleet pelikunnossa viime kierroksella Honkaa vastaan, mutta kahden viimeksi mainitun puuttuminen ei ole liikaa näkynyt, kun Ibrahim Cissé ja Collins Sichenje ovat ottaneet alakerran komentoonsa mallikkaasti. Lahdelta Eemeli Virta, Lassi Järvenpää ja mahdollisesti myös Juho Pirttijoki ja Irfan Sadik miehittävät lasarettia.

Peleille otetaan lauantaille jännäripanoksella KuPS -2,5. Isoa valueta tähän peliin ei harmillisesti ole saatavilla, mutta kotijoukkueen isoista tasoituksista löytyy kuitenkin ohutta pelattavaa. “Honsun” tulon myötä KuPS on ollut Veikkausliigan kirkkainta parhaimmistoa ja viimeksi kaadettiin vieraissa Honka. Lahti lienee hieman toteutuneita tuloksiaan parempi nippu, mutta lauantaina voi kyyti kuitenkin olla kylmää!