ke 12.06. klo 18:00

KuPS - Haka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KuPS on jäätävässä vedossa! Jääkö alkukaudesta ylisuorittanut Haka jalkoihin?

Veikkausliigaa kahden pisteen erolla kakkosena porskuttavaan VPS:ään johtava KuPS isännöi keskiviikkona Hakaa Väre Areenalla. Andy Smithin käskyttämä Haka on pelannut tuloksellisesti vahvan alkukauden, mutta kenties pientä ylisuorittamisen makua on kuitenkin ollut, kun peliesityksiin lähdetään vertailemaan.

*Nyt on tarjous kondiksessa! Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100e edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KuPS on ollut sen sijaan pelillisestikin Veikkausliigan kirkkainta parhaimmistoa yhdessä Ilveksen kanssa – omissa on soinut viime matseissa maali/peli-tahdilla, mutta vastustajien verkkoja on pöllytetty vastapainoksi urakalla. Veikkausliigan kärkipään jengeistä Ilves kaatui juuri pari viikkoa sitten, HJK avauskierroksella ja Vepsuakin ehdittiin kurittamaan jo kahteen otteeseen.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Eilinen ottelu oli Pennaselle 300:s Veikkausliigaottelu 💛🖤

⭐️KuPS-kasvatti Petteri Pennanen saavutti merkittävän merkkipaalun suomalaisessa jalkapallohistoriassa pelaamalla 300:nnen pääsarjaottelunsa Suomen pelikentillä

📰 kups.fi/petteri-pennas…

#banzai #Veikkausliiga


Isänniltä Taneli Hämäläinen ei taida olla pelikunnossa eikä Paul Ogunkoyaa ja Pyry Lampistakaan ole nähty neljään otteluun tositoimissa. Hakalta Oliver Whyte kärsii pelikieltoa, mutta ilmeisesti Guilherme Morais on jo omansa kärsinyt Inter-ottelussa, vaikka Palloliiton palvelussa lusitaani on merkattu vasta nyt pelikiellossa olevaksi. Liam Hughes on edelleen sivussa veskarin tontilta, mutta Anton Lepolan myötä hätää ei ole.

Haka ei ole Veikkausliigan surkein nippu, mutta KuPS on sen verran hävyttömässä formissa, ettei valkeakoskisille lähdetä povailemaan keskiviikolle minkäänlaista pistesaalista. KuPS on harjannut kotipelit 100-pinnaisesti ja Jani Honkavaaran poppoo on pelillisesti selkeästi niskan päällä myös tällä kertaa. Napataan lapulle isäntiä -1:n tasoituksella eli tasan yhden maalin kotivoitolla betsi menee mitätöintiin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “KuPS -1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleKuopion Palloseura - Haka12.06.2024