Veikkausliiga to 12.05. klo 18:00

KuPS - Haka

Jatkuvatko KuPSin vaikeudet? Joukkue kävi jo heikkoa MIFK:ta vastaan tappion porteilla!

KuPS ei vakuuttanut viime viikonloppuna, kun se vieraili Ahvenanmaalla. 1–1-vierastasuri oli kuitenkin kuopiolaisille vasta ensimmäinen pistemenetys alkukaudella, joten tuloksellisesti ryhmä on onnistunut varsin vahvasti. Haka on säväyttänyt alkukaudella ja se pystyy ehdottomasti laittamaan kapuloita sarjakakkosen rattaisiin.

Jälleen kerran KuPSilla oli tuttuja ongelmia, eikä tasaisen 90-minuuttisen pelaaminen tunnu vieläkään olevan helppoa. Kuopiolaisjoukkue oli ottelussa jopa heikompi osapuoli, eikä tappiokaan ollut järin kaukana. Kokoonpanonkin osalta on jonkin verran kysymysmerkkejä ja poissaolohuolia ollut, eikä tilanne parane seuraavassa kamppailussa. Toisaalta vastustajakin on vahvempi kuin sunnuntaina.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Haka on onnistunut alkukaudella vahvasti, vaikka parissa edellisessä ottelussa ei ole pisteitä tullut. Joukkueen hankinnat tälle kaudelle ovat onnistuneet varsin maallikkaasti, eikä vähiten hyökkäyspäässä. Lee Erwin on ihastuttanut koskilaisten riveissä neljällä tekemällään maalilla ja skottihyökkääjä jakaa tällä hetkellä sarjan maalipörssin kärkisijaa.

Haka on ollut tällä kaudella ehdottomasti parhaimmillaan nimenomaan altavastaajana. Joukkue on todella vahva vastahyökkäyksissä sekä tilanteiden tunnistamisessa. Isäntä saa laajan materiaalinsa ansiosta jalkeille hyvän avauskokoonpanon, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan kuitenkin nitistää pieni ja piskuinen vierailija. Toisaalta Haka pystyy nopeisiin iskuihin ja sillä on Erwinin ja kumppanien muodossa aseet isäntien puolustuksen murtamiseen. Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa