Suomen Cup to 22.06. klo 17:00

KuPS - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uudelleensyntynyt liigaseura ja hieman haparoiva Ykkösen porukka – ei silti mikään maalijuhla!

Torstaina pudottaudutaan juhannukseen hyvän suomifutiksen merkeissä: Kuopiossa Suomen Cupin kahdeksan sakkiin pääsemisestä ottelevat Veikkausliigaa johtava KuPS sekä Ykkösen ylemmässä keskikastissa majaileva HIFK. KuPS teki alkukaudesta pikaisen valmentajanvaihdoksen, ja joukkue syntyi uudelleen kuin taikaiskusta. HIFK on viime kauden romahduksen jälkeen uusiutunut totaalisesti, ja viimeksi tuli turpaan rosiksessa valmentajasekoilujen tuloksena.

Edellisellä cupin kierroksella KuPS tiputti kilpailusta Ykkköstä pelaavan JJK:n. Ottelu sujui tiukasti savolaisten komennossa, mutta huonokuntoisella kentällä maaleja nähtiin vasta toisella jaksolla. Cup-voiton jälkeen Veikkausliigassa on voitettu kolme ottelua yhteismaalein 6-0. Pakka on siis tiukasti kasassa, ja Jani Honkavaara osoittaa olevansa mahtavasti pelin päällä joukkueensa kanssa.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
🖤💛 Juhannusetkot vietetään Väre Areenalla!

âš˝ KuPS - HIFK
🕰️ 22.6. kello 17:00
🏟️ Väre Areena
🏆 Suomen Cup
🎟️ Pääsyliput 10 € / 5 €
🎟️tiketti.fi/suomen-cup-kup…
ℹ️ kups.fi/otteluinfo-kup…

#banzai #KuPS #SuomenCup

Jos jätetään kentän ulkopuoliset asiat rauhaan, HIFK on suoriutunut kaudesta kohtuullisesti. Alakerta joukkueella on todella tiukka, mutta hyökkäystehoja pitäisi löytää jostain lisää, jos stadilaiset meinaavat edes unelmoida sarjanoususta. HIFK yllätti viime cupin kierroksella hienosti FC Lahden, mutta sen jälkeen kolme Ykkösen ottelua ovat tuoneet tuloksena kolme tasapeliä.

KuPS on jättisuosikki menemään jatkoon, mutta vedot kohdistuvat maalimäärään. HIFK on alakerraltaan hyvä ja nimekäskin porukka. Maalinteko voi kovaa veikkausliigaseuraa vastaan olla vaikeaa. Otetaan sangen antelias underi, joka sallii kolmen maalin syntymisen. Tämä tarjous on Mobilebetille, jossa hyvä oheistarjous uusille asiakkaille!

Voita kympillä 26,80€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 26,80€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Alle 3.5 maalia kertoimella 1,68.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.