Veikkausliiga su 29.05. klo 16:00

KuPS - HJK

Veikkausliigan ykköstaistelu palaa Mölymäkeen! Näin tienaat HJK:n ja KuPSin matsissa 190€ riskittä

Artikkelin lopussa kerromme, kuinka voit tehdä Veikkausliiga-sunnuntain huippuväännössä lähes 190€ tilin riskeeraamatta senttiäkään.

KuPS saattaa jälleen kerran joutua otteluun huomattavasti optimaalista puolustavammalla kokoonpanolla. Tästä voi tosin HJK:ta vastaan kehkeytyä kuopiolaisille myös etua, sillä helsinkiläisjoukkue on viimeisimmillä kierroksilla töräyttänyt ketsuppipullonsa kunnolla auki ja latoi esimerkiksi edelliskamppailussa peräti neljä täysosumaa. Huippukamppailusta ei voi odottaa maali-ilottelua. Vaikka HJK:lla poissaoloja on määrällisesti enemmän, tuottavat kuopiolaisten vastaavat enemmän haasteita.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Simo Valakari on jälleen joutumassa epäkiitolliseen tilanteeseen, jossa hän joutuu tekemään rajujakin kompromisseja. Nika Sichinava ja Joona Veteli ovat satavarmasti sivussa KuPS-kokoonpanosta ja hyökkäävän keskikenttäpelaajan Janis Ikaunieksin pelikunto on epävarma. Etenkin latvialaistähden puuttuminen on järkyttävä takaisku, kun mietitään isäntien kokonaisuutta ja nimenomaan Ikaunieksin panosta hyökkäyspelaamisen kannalta.

HJK:lla poissaoloja on määrällisesti enemmän, mutta laaja materiaali antaa Toni Koskelalle reilusti optioita, joita valmentaja on myös hyödyntänyt kiitettävästi. Viime kierroksilla alkukaudella peräänkuulutettuja variaatioita murtautumismalleissa sekä laatua viimeisissä ratkaisuissa on löytynyt ja se näkyy myös maalimäärissä. Viimeistä edellisellä kierroksella HJK kumautti kolme maalia 3–2-voitossa FC Lahtea vastaan ja edellisellä kierroksella kaatui Haka maalein 4–1.

KuPS on kuitenkin laadullisesti aivan eri kaliiperia Klubin edellisiin vastustajiin verrattuna. Moni pitää tälläkin kaudella kuopiolaisjoukkuetta ainoana varteenotettavana haastajana helsinkiläisille mestaruustaistelun kannalta ja onhan siinä vinha perä. Nimenomaan tulevassa kamppailussa kuopiolaisjoukkue on kuitenkin pakotettu poikkeuksellisen puolustavaan peluutukseen osin myös loukkaantumisten takia – hyökkäykseen ei yksinkertaisesti ole riittävästi vaihtoehtoja korvaamaan poissaolijoiden panosta. Ikaunieksin poissaolo tarkoittaisi todella puolustavaa keskisektoria.

Kyseessä on kärkikamppailu, jossa haetaan jo ensiasetelmia koko sarjan voiton kannalta. KuPSin puolustava lähtö matsiin vaikeuttaa varmasti HJK:n tekemistä, mutta samalla se syö myös isännän tehopotentiaalia. Pelivalinnaksi matsiin otetaan maaliton tasatulos 0–0. Tsekkaa alta ohjeet, kuinka tienaat tällä betsillä lähes 190 euroa riskeeraamatta senttiäkään.

Näin teet lähes 190€ tilin riskeeraamatta senttiäkään

Normaalisti Uhmapelaajien kohteita peesatessaan on varautunut myös häviämään rahansa.

Ei hätää, sillä nyt sinun ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Peesaa kohdetta “Oikea tulos – 0–0” kertoimella 7,50.

Jos 25€ lappu ei osu, saat rahasi takaisin.

Koko summan. Ilman kierrätystä tai muuta säätöä eli voit nostaa hyvityksen heti takaisin pankkitilillesi.

Tee näin:

  1. Siirry Luckycasinolle tästä
  2. Talleta 25€
  3. Lyö lopputulosveto 0–0 kertoimella 7,50
  4. Jos betsi osuu – onneksi olkoon meille kaikille, voimme kotiuttaa helpot 187€ pois
  5. Jos lappu ei osu, 25€ panos palautetaan pelitilillesi ja voit nostaa sen takaisin pankkitilillesi ilman kierrätystä
10 euroa pelirahaa