Veikkausliiga pe 05.05. klo 18:15

KuPS - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä kertoimessa ei ole järkeä! Dominoiko Honkavaaran pelastama KuPS jopa HJK:n kumoon?

Vahvasti kautensa aloittanut, mutta edelleen useista poissaoloista kärsivä HJK matkaa seuraavana KuPSin vieraaksi. Kuopiolaisilla ovat olleet seurassa puurot ja vellit sekaisin viime kauden jälkeen sekä toimistolla että urheilullisella puolella ja jopa päävalmentajapotkut on jo saatu nähdä. Pelaajamateriaali on joka tapauksessa erittäin kilpailukykyinen – eittämättä sarjan laadukkaimpia.

Mitä Jani Honkavaara saa tällä kertaa aikaan KuPSissa? Viimeksi tuli mestaruus, mutta nyt lähtökohdat projektille ovat selvästi hankalammat. Kautensa Pasi Tuutin alaisuudessa avannut kuopiolaisryhmä on kuitenkin uuden luotsin alaisuudessa ollut pelillisesti nosteessa ja vääntänyt kaksi nollapeliä. Perjantaina vastustaja on kovin mahdollinen, mutta isäntien järkälemäistä kerrointa on tähän takavuosien kärkiparin kohtaamiseen vaikeaa ymmärtää.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

HJK painii sarjan kärjessä ja toistaiseksi ainoastaan AC Oulu on kyennyt aiheuttamaan sille pientä epämukavuutta. Honka, VPS (peräti kahdesti) sekä Haka ovat puolestaan olleet aivan poikasia suomalaisen seurajalkapalloilun lippulaivan käsittelyssä. KuPS on kuitenkin tähän saumaan HJK:lle iso haaste – etenkin vierasnurmella. Klubilla on useita kriittisiä poissaoloja ja pitää muistaa, että kärkipaikka sarjassa on sille enemmän odotusarvo kuin saavutus.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Jalkapallokulttuuria parhaimmillaan

⭐ Haasteeseemme on tartuttu ja videolla näkyvät yritykset sulkevat toimistonsa ovet etuajassa juhlaottelun takia

🤩 Vielä ehdit haasteeseen mukaan!

Nähdään huomenna Väre Areenalla!

🎟 tiketti.fi/kups-hjk-vare-…

#BANZAI #KuPS

Ainakin Kevin Kouassivi-Benissan, Valtteri Morén, Miro Tenho ja Perparim Hetemaj jatkavat vierailta sairastuvalla. Joona Toivio sai AC Oulua vastaan tulleessa 1–1-tasapelissä – helsinkiläisten toistaiseksi ainokaisessa pistemenetyksessä – ulosajon ja jatkaa yhä pelikiellossa. KuPSin puolella pelaajatilanne on selvästi vieraita paremmalla tolalla.

Honkavaaralla käytössä oleva pelaajamateriaali on tällä hetkellä vähintään yhtä laadukas kuin HJK:lla. Esimerkiksi keskisektorilla on Kuopiossa sellaista yksilötaitoa, jota saa muista Veikkausliiga-seuroista etsiskellä ilman tuloksia. Urho Nissilä on hiljattain toipunut pelikuntoon palattuaan Etelä-Koreasta ja on ehdottoman kova vahvistus nimenomaan keskikentälle. Edellisellä kierroksella takaisin maajoukkuerinkiin hamuava 27-vuotias peluri painoi myös sesongin avausmaalinsa. Kun puhutaan KuPSin keskikentästä, ei Valioliigassakin esiintynyttä Jaakko Oksasta tai taitoniekka Anton Popovitšia sovi jättää mainitsematta.

Tuutin luotsaamista tuloksista viis! KuPS on nyt sellaisessa komennossa ja pelaa sellaista jalkapalloa, että se ei kotikentällään ole HJK:ta vastaan haastaja. Uhmapelaajien betsitutka ennustaa ottelusta kuopiolaisväritteistä ja kun kerroinasettelukin antaa myöden, voidaan huoletta täräyttää ”kotivoitto tai tasapeli” valintaa pää märkänä tiketille. Mainittakoon vielä, että KuPS juhlistaa perjantain ottelussa 100-vuotista taivaltaan ja katsomoissa nähdään ennakkotietojen perusteella erittäin mukava yleisömeri. Yle TV2 televisioi ottelun suorana ja ilmaiseksi.