Veikkausliiga la 02.04. klo 17:00

KuPS - FC Inter

KuPS ei vakuuttanut pre-seasonilla!

Yksi Veikkausliigan avauskierroksen mielenkiintoisimpia otteluita on KuPS – FC Inter, sillä kuopiolaiset ovat tänäkin vuonna HJK:n ykköshaastajia, ja hyvän pre-seasonin vetänyt FC Inter on tänäkin vuonna kärkikuusikon kamaa. Avauskierroksen matsi antaa osviittaa tämän kauden asetelmiin – nyt on tosi kyseessä.

Simo Valakari on täksi kaudeksi muuttanut joukkueensa ryhmitystä, ja KuPS vetää tätä nykyä neljän alakerralla. Pallokontrolliin ja kovaan prässiin perustuva pelikirja on vaativa, mutta tekee onnistuessaan vastustajien elämän hankalaksi. Joukkue on nuorehko, laadukas ja nälkäinen. Viime vuoden loppukesästä saapunut Tim Väyrynen on vahva ehdokas koko kauden maalikuninkaaksi. Täytyy kuitenkin sanoa, ettei peli ole näyttänyt talven otteluissa valmiilta, ja joukkueen alkukausi on kysymysmerkkejä täynnä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Interissä tapahtui talven aikana lukuisia muutoksia, joista pienimpiä ei ollut kentän laidalla Jose Riveiron vaihtuminen Miguel Grauhun. Vaatimattomasta alusta joukkue on kehittynyt pre-seasonin aikana huomattavasti, ja selvisi Liigacupissa finaaliin asti. Myös pelaajistossa tapahtui liikehdintää, ja merkittäviä pelaajia myös lopetti uransa. Interillä on pelaajistossa terävä kärki, mutta penkillä laatu hieman laskee.

KuPS on lähtökohtaisesti joukkueista siis hieman vahvempi, mutta kauden alussa sille ei voi kotiedusta huolimatta aivan 50% saumoja arvioida. Huomattavaa on, että alkuvaiheessa kansainvälisiltä markkinoilta sai isännille yli 2,30-tason kertoimia. Nyt kertoimet ovat keikahtaneet, ja value on siirtynyt toiselle puolelle. Otetaan siis Interiä tasoituksella – jo tasapelillä lunastetaan.

10 euroa pelirahaa