Veikkausliiga su 30.07. klo 16:00

KuPS - KTP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Honkavaaralla riittää mietittävää! Selvittääkö repaleinen ja rasittunut KuPS tätä miinaa?

KuPS saa sunnuntaina vieraita Kotkasta, kun edellisellä viikolla Oulussa pettymyksen kohdannut KTP reissaa tällä kertaa Väre Areenalle. Vaikka vierailija on ollut kuluvalla kaudella piikki useamman kärkiseuran lihassa, on se epäonnistunut tärkeimmissä paikoissaan. Pelaajistossa on tapahtunut hiljattain pieniä muutoksia molemmissa leireissä, mutta kotijoukkuetta haastaa piskuisen vierailijan lisäksi otteluruuhka.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä palasi vasta perjantaina eurokarsintakamppailustaan, jossa se kohtasi pohjoisirlantilaisen Derryn ja taipui lukemin 2–1. Kokoonpano vierasmatsissa oli korkeintaan välttävä eikä se varsinaisesti ole ehtinyt parantua viikonlopulle – odotettavissa on pikemmin päinvastainen efekti. Jokunen muuten kunnossa olevista pelaajista jäänee sunnuntaina sivuun rasituksen takia ja Jani Honkavaaran on yksinkertaisesti pakko puntaroida jo tulevan viikon kotimatsia Derry Cityä vastaan.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Matar Dieyen lainasopimus purettu

⭐ Kuopion Palloseuraan maaliskuussa saapuneen Matar Dieyen lainasopimus on purettu ja hyökkääjä jatkaa uraansa uudessa seurassa, joka tiedottaa asiasta myöhemmin.

📰 kups.fi/matar-dieyen-l…

#banzai #KuPS

KTP lainasi HJK:sta Miska Ylitolvan ja nyt myös Alen Harbas on pelikuntoinen. Joukkueesta ovat puolestaan poistuneet Manthatis Georgios sekä Jack de Vries. Pelaajisto on myös muilta osin selvästi paremmassa kunnossa kuin viime viikonlopun 3–1-tappiossa AC Oulun vieraana. Mika, Damiano Pecile sekä Valtteri Vesiaho ovat kaikki olleet kuluvalla viikolla mukana joukkueharjoituksissa, kuten päävalmentaja Jussi Leppälahti seuran omassa ennakossa on vahvistanut.

Vaikka pisteet olisivat KuPSille huipputärkeät, ei Honkavaara voi pelaajiksi muuttua. KuPS joutuu luovimaan kapealla rosterilla ja suhteellisen kovalla rasituksella viikonlopusta läpi. Olisi jopa hieman yllättävää, ellei se näkyisi lopputuloksessa. Vaikka KTP on tyvipään joukkue, on se pystynyt haalimaan aiemmin tällä kaudella pisteitä esimerkiksi HJK:ta ja Ilvestä vastaan – nämä kuopiolaisten lisäksi, sillä kauden ensimmäinen keskinäinen vääntö Kotkassa päättyi maalittomaan tasapeliin. Sunnuntaille betsivalinta on niin ikään tasapeli tai vierasvoitto, jolle saadaan kova kerroin.

Nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Veikkausliiga-viikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.