Konferenssiliiga to 21.07. klo 19:00

KuPS - Milsami

Jyrääkö KuPS moldovalaisvieraansa tylysti? Milsamin sarjakausi päättyi yli kaksi kuukautta sitten!

KuPS tiputti avauskierroksella Dila Gorin jatkosta lopulta kliinisesti maaliakaan päästämättä. Vaikka kaksi kotiosumaa nousivat ratkaiseviksi, oli etenkin 0–0-lukemin päättynyt vieraskamppailu joukkueelta todella kypsää tekemistä. Torstaina joukkue pääsee toisen kierroksen avauskamppailuun erinomaisesti valmistautuneena ja levänneenä, kun vastaan tulee Moldovan viime kauden kolmonen Milsami.

Vierailija pudotti avauskierroksella jatkosta liettualaisen FC Panevezysin – vieläpä täysin samoin 2–0-yhteismaalein kuin KuPS oman vastustajansa. Vieraiden osalta kysymysmerkkejä on kuitenkin ilmassa enemmän, sillä joukkueen pääsarjakausi päättyi jo ennen toukokuun puoliväliä, eikä ryhmä liiemmin valmistavia matseja ole pelannut. Konferenssiliigan ensimmäiset karsintamatsit päättivät lähes kahden kuukauden tauon kilpailullisista kamppailuista moldovalaisittain.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

KuPS on saanut huilata viime torstaina georgialaista Dila Goria vastaan vieraissa taistelemansa maalittoman tasatuloksen jälkeen. Simo Valakarin miehistön pelaajatilanne on erinomainen, eikä joukkue ole hävinnyt kuin kertaalleen kesän maaottelutauon jälkeen pelaamissaan seitsemässä kilpailullisessa matsissa. Jo kokonaiset kolme kamppailua Johannes Kreidl on kuopiolaispuolustuksen avaulla onnistunut pitämään nollan. Loistava itävaltalaismaalivahti on jatkanut tällä kaudella erinomaisia otteitaan, joita saatiin Veikkausliigassa ihastella jo edellisellä sesongilla.

Milsamin paidassa pelaa muutamia Moldovan maajoukkueesta tuttuja pelaajia, mutta hirvittävän tasokkaasta ryhmästä ei ole kysymys. Sheriff Tiraspol on ylivoimainen maan pääsarjassa ja KuPSin seuraava vastustaja lukeutuu edelliskauden Mestarien liiga -sensaation kovimpiin kirittäjiin. Esimerkiksi viime kaudella vierailija jäi kuitenkin peräti 19 pistettä sarjan voittaneesta miehistöstä ja oli sarjakolmonen. Hyvän kauden jälkeen joukkue kärsi muutamia menetyksiä, mutta sai kelvollisia pelaajia korvaamaan lähtijöitä.

Vaihdantaa on kuitenkin vierailla ollut reilusti, eikä se ole vielä uudella joukkueellaan päässyt järin paljoa kunnollisia otteluita vääntämään. KuPS lähtee kotikamppailuunsa jättimäisenä ennakkosuosikkina ja se on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä. Joukkueen valmistautumiseen on ollut tarjolla parhaat mahdolliset kortit, eikä vastustaja ole saanut alleen juurikaan matseja nykyryhmällään. Betsivalinnaksi maistuu, että KuPS iskee laadullisesti huomattavasti heikompaa moldovalaisjoukkuetta vastaan ainakin kolmesti (yli 2,5).

10 euroa pelirahaa