UHMAPELAAJAT ke 21.09. klo 18:30

KuPS - St. Pölten

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liiga käsin kosketeltavissa! KuPSin kerroin on täysi lahja, eikä markkina ymmärrä ryhmän laatua

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka lunastat voittosi kaksinkertaisena. Esimerkiksi satasen talletuksella voi napata KuPSin voitolla peräti 690€ tuplakertoimen avulla.

KuPSin naiset ovat äärimmäisen lähellä jymypaukkua! Joukkue kaatoi elokuun lopussa Mestarien liigan karsintavälierissä Anderlechtin Belgiassa ja eteni finaalikierrokselle. Vastustaja St. Pölten on erittäin kova joukkue, eikä se turhaan ole karsintafinaalissa – sama pätee myös isäntään. Ainakin Kuopiossa pelattavassa kamppailussa keltamustilla on täydet mahdollisuudet horjuttaa itävaltalaisia ja joukkueen pelaajatilanne on erinomainen. Toinen osaottelu on Itävallassa viikon kuluttua.

Kansallisessa liigassa huippukautta läpi jyräävä KuPS on puskemassa väkisin myös eurokentille. Joukkue on Suomen mittapuulla naisten sarjassa totaalisen ylivertainen, mistä karua kieltään kertovat 20 ottelussa tulleet 54 sarjapistettä, 86 tehtyä maalia ja vain 11 päästettyä osumaa. Joukkueen ulkomaalaisvahvistukset ovat onnistuneet erinomaisesti hyökkäyspäässä, minkä lisäksi Helmarien suurimmat tulevaisuudentoivot dominoivat keskikenttää.

Vieraiden hyökkäyspäässä vilisee vahvoja yksilöitä ja esimerkiksi vikkelien laitahyökkääjien eli slovenialaisen Mateja Zverin sekä lupaavan Melanie Brunnthalerin kanssa saa kuopiolaisjoukkue olla tarkkana. Laadullisesti joukkueiden tasoero on arvioitu hieman mönkään, sillä sitä ei käytännössä katsoen ole. KuPS voi Uhmapelaajien papereissa haastaa täysin tasapäisesti vierailijan voitosta ja se pääsee vieläpä pelaamaan avauskamppailussa kotikentälleen.

Peräti 21 maalia Kansallisessa liigassa värkännyt Gentjana Rochi on jatkanut siitä, mihin edellisellä KuPS kaudella jäi. Vielä paremmaksi on kuitenkin laittanut albanialaiskeskushyökkääjä Lavdije Begolli, joka on latonut peräti 25 täysosumaa tällä kaudella. Hyökkäyksen kolmantena lenkkinä pelaava Aino Kröger on lisäksi onnistunut kymmenen kertaa maalinteossa.

Sekä pohjoismakedonialainen Rochi että Begolli ovat pelanneet Kuopiossa useita kausia, mutta vasta nyt kaksikko on todella puhjennut kukkaan. Todellisuudessa kaiken takana on huippulaadukas konehuone, jossa operoiva kolmikko on päässyt tällä kaudella myös Helmarien mukaan. Sopii povata, että erittäin lupaava KuPS-koostumus on tulevaisuudessa merkittävässä roolissa määrittämässä maajoukkueen menestysmahdollisuuksia.

KuPS Naisten edustusjoukkue

@KuPSNaiset
💛🖤 KuPS-St. Pölten näkyy YLE Areenasta!

⭐ KuPS:n historiallinen naisten Mestarien Liigan ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä YLE Areenasta klo 18.20 alkaen

📄 Lue lisää:
kups.fi/kups-st-polten…

#KuPS #UWCL #KansallinenLiiga #Banzai

Keskikentän keskellä puolustavammassa roolissa pelaava ja seitsemän maalisyöttöä kansallisella tasolla tällä kaudella kirjauttanut Emma Peuhkurinen oli parissa edellisessä kamppailussa sivussa kuopiolaisten kokoonpanosta, mutta on jälleen pelikuntoinen. Tämä on erinomainen uutinen, kun punnitaan KuPSin Mestarien liiga -paikan ja ensin huipputärkeän kotivoiton mahdollisuutta. Emmi Sirén ja Oona Sirén täydentävät keskikentän ja kokonaisuutena kuopiolaisten verrattain nuori kolmikko kestää erinomaisesti vertailun vieraiden keskisektorin laatuun vieden jopa voiton.

Tarjoilu Rochille ja Begollille on siis jälleen kerran kunnossa! Markkina aliarvioi kuopiolaisia totaalisesti ja joukkueella on kunnollinen mahdollisuus kotinurmellaan. Pelivalinnaksi maistuu isäntien voitto (1×2). Edellisellä kierroksella KuPS antoi kyytiä toiselle keskieurooppalaiselle huippujoukkueelle Anderlechtille 2–3-voitossa rankkupotkukisan kautta. Rochi toi kuopiolaiset kahdesti tasoihin, toisen kerran vasta jatkoajan 119. minuutilla, mikä kielii melkoisesta sitkeydestä. Samaa kaivataan varmasti keskiviikkona – betsit sisään ja helpot pois KuPSin avulla.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen 1×2 – KuPS ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 6,90 (2 x 3,45).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 690€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 345€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!