Veikkausliiga pe 15.04. klo 18:00

KuPS - SJK

KuPS kohtaa poikkeuksellisen kovan haastajan! SJK oli HJK:ta vastaan tuloksesta huolimatta vahva

KuPS on aloittanut kauden kahdella vakuuttavalla voitolla kaadettuaan ensin FC Interin kotonaan ja sitten Ilveksen vieraissa. SJK puolestaan hävisi viime viikolla HJK:lle jäätyään kotonaan kokonaan maaleitta. Joukkueet kohtasivat kerran ennen kauden alkua Liigacupissa, mutta tuosta kohtaamisesta ei kannata liikaa ottaa suuntaa.

KuPSilla oli puolet joukkueesta koronassa, kun SJK haki 0–2-voittonsa Suomen Cupin kohtaamisessa helmikuussa. Myös SJK:lla oli muutamia pelaajia kyseisessä kohtaamisessa sivussa ja nyt asetelmat ovat kokonaan erilaiset. SJK ei ollut huono HJK:ta vastaan, mutta tehoton se oli. KuPS puolestaan on ollut molemmissa tähänastisissa otteluissaa vahvan vakuuttava. Erityisesti viime viikon Ilves-vierasvoitto oli vahva osoitus kuopiolaisten rutiinista, joka on heti olemassa – olkoonkin, että kautta on takana vasta parisen viikkoa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

SJK muuttui massiivisesti viime kauden jälkeen, kun Jani Honkavaara väistyi valmentajan paikalta ja puikkoihin hyppäsi viime kaudella materiaalisesti sarjan heikoimpiin kuuluvan HIFK:n koneistosta kaiken potentiaalin irti lypsänyt Joaquin Gomez. Uusi SJK eroaa vanhasta siinä mielessä, että se on entistäkin suoraviivaisempi ja ryhmittyy toisteisesti kolmen alakerralla sekä kolmella hyökkääjällä (3–4–3). Suoraviivaisuutta ei miehistöstä puutu ja jopa HJK:ta vastaan se sai hieman yllättäen luotua reilusti maalintekosaumaa, mutta jäi ilman palkintoa.

Toisaalta isäntä on myös ollut varsin ahne viimeistelyssään. Joukkueen kärkinimiä ovat olleet tähän saakka latvialainen maajoukkuetähti Janis Ikaunieks sekä edellisottelussa kahdella maalillaan Tampereella voiton kuopiolaisille kääntänyt Tim Väyrynen. Tulevaan matsiin otetaan lapulle, että maaleja syntyy yli 2,5 kappaletta. Tähän pystytään painamaan astetta kovemmalla kanuunalla panostusta, sillä jos ennusmerkit pitävät paikkaansa, tässä matsissa verkot potkitaan mutkalle.

10 euroa pelirahaa