Veikkausliiga pe 29.04. klo 18:00

KuPS - VPS

KuPS metsästää jo kauden viidettä voittoaan! Jatkaako isäntä ainoana Veikkausliigassa ilman pistemenetyksiä?

KuPSin alku tälle kaudelle on ollut juuri niin vahva, kuten odottaa saattoi. Mukavasti jo valmistavissa otteluissaan väläytelleen kuopiolaisryhmän pelaamisessa ei ole suuria heikkouksia, vaikka kausi on vasta alkutekiöissään. Seuraavana vastassa on nälkäinen sarjanousija VPS, joka ei ole parista edellisissä otteluissa tulleesta tappiosta huolimatta ollut huono. Ennakkoluulottomasti pääsarjaan pallanneella vaasalaismiehistöllä on ollut rohkeutta pelata ja pelkkää peruuttelua ei ole odotettavissa myöskään Kuopiossa. Helppoa iltaa ei ole isännille luvassa, mutta onko se lopulta kuitenkin liian ylivoimainen?

Kaikki ottelunsa tähän saakka voittanut KuPS jatkaa ainoana puhtaalla pelillä. HJK hävisi jo kolmannella kierroksella Interille, mutta kuopiolaisten voittokulku ei vaikuta hyytyvän. Seuraavana joukkueella on mielenkiintoinen haastaja, kun esimerkiksi FC Lahtea vastaan 0–5-vierasvoiton toisella kierroksella niistänyt VPS vierailee Väre Areenalla. Isäntien pelaajatilanne on tiettävästi edelleen hyvä, eikä siinä ole merkittäviä muutoksia suhteessa edellisottelun Lahdessa tulleeseen 0–1-vierasvoittoon.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

VPS ei todellakaan ole ollut mikään lapanen alkukaudella, vaan joukkue on pystynyt taistelemaan uskottavasti voitosta jokaisessa pelaamassaan kamppailussa. Yhdeksän maalia mättänyt joukkue on jäänyt ilman osumia ainoastaan kertaalleen ja KuPS saa olla tarkkana vieraiden vastaiskujen kanssa – paikkoja vaasalaisille tarjoutuu varmasti. Simo Valakarin miehistö on pelannut pari nollapeliä peräkkäin, mutta seuraava vastustaja on esimerkiksi SJK:hon tai Lahteen verrattuna ollut hyökkäyspäässä paljon pirteämpi. Vastuunkantajia on löytynyt laajalla rintamalla, kun peräti kolme pelaajaa on onnistunut kahdesti maalinteossa.

KuPSin rutiini on kaikesta huolimatta ollut hämmästyttävän korkealla tasolla suhteessa siihen, että kausi vasta alkoi. Ilmaiseksi joukkueelle ei ole mitään tarjolla. Isännän jatkaessa siitä, mitä on nähty, ei sillä pitäisi olla ongelmaa turvata kolmea pistettä ja tähän luotetaan. Pelivalintaa höystetään kuitenkin sillä, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa – kotivoitto & btts -yhdistelmälle on tarjolla varsin muhkea kerroin! Luo tili Betivelle tästä ja tuplaa ensimmäinen talletus reiluilla ehdoilla.

10 euroa pelirahaa