Lentopalloliiga la 07.01. klo 17:00

KyKy - PerPo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei mikään klassikko Рmutta hyvä ylikerroin löytyy!

Uhmapelaajien vihjesivulla k√§sitell√§√§n k√§yt√§nn√∂ss√§ kaikki vuoden suurimmat urheilutapahtumat ja klassisimmat matsit. Kyyj√§rven KyKyn ja Perungan Poikien v√§linen ottelu ei kuulu n√§ihin otteluihin. Vastakkain ovat lentopallon Mestaruusliigan jumbo ja viimeisest√§ pudotuspelipaikasta taisteleva joukkue. KyKyll√§ on alla viisi per√§tt√§ist√§ h√§vi√∂t√§ ‚Äď PerPon tappioputki on sent√§√§n vain nelj√§n ottelun mittainen.

KyKy palasi joulutauolta jo viikolla ja k√§v√§isi vieraisilla Turussa. TUTO Volley tarjosi jopa voiton avaimia Kyyj√§rven ylpeydelle, mutta virheit√§ ‚Äď my√∂s helppoja sellaisia ‚Äď tuli yksinkertaisesti vain liikaa. KyKyn taso heittelee liikaa, ja sen vuoksi voittoja tulee ani harvoin. T√§t√§ on my√∂s p√§√§valmentaja Eduard Venski harmitellut. Periaatteessa sarjajumbon peli-ilme on hyv√§, eik√§ mit√§√§n lannistumista ole n√§ht√§viss√§.

RULLAILE 200 K√ĄTEISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA T√ĄST√Ą

PerPo palaa pitkältä tauolta, sillä edellisen matsin joukkue pelasi yli kolme viikkoa sitten. Napapiirin sankarit ovat sinänsä kelvollisesti pistäneet paremmilleen kampoihin, mutta silti kuonoon on tullut useampi kerta putkeen. Usein joukkueille annetaan plussaa lepoedusta, mutta PerPon tauko on ollut jo niin pitkä, että pelituntuman puute voi kääntyä joukkuetta vastaan.

Niinpä ottelua on arvioitava tasaisemmaksi kuin vetomarkkinat ovat tehneet. PerPon minikertoimet ovat jopa hieman hämmentäviä. Joka tapauksessa voitot ovat sen verran harvinaista herkkua kyyjärveläisille, ettei tästä nyt liikaa kannata innostua. Maistuvuus on joka tapauksessa ok luokkaa, ja ihan oikeaa betsiä pistetään uuniin. Uudet asiakkaat nauttivat Mobilebetiltä tuntuvan lisäedun!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle KyKy kertoimella 2,75.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,75 ūü§ė

*Tarjous vain uusille asiakkaille.