Lentopalloliiga ke 02.11. klo 18:30

KyKy - TUTO Volley

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jumbofinaali Kyy Yorkissa! Vetoidea avasi viimeksi voittotilinsä!

Tuskin kukaan odotti Kyyjärven KyKy Betsetin taivalta lentopallon Mestaruusliigassa helpoksi. Sitä se ei ole ollutkaan, sillä keskiviikkona pikkuruisessa Kyyjärven taajamassa pelataan liigan jumbofinaali KyKyn ja TUTO Volleyn välillä. Täksi kaudeksi uudistunut TUTO on lähtenyt sarjaan dieselin lailla, ja otti ensimmäisen voittonsa sarjassa vasta kuudennella yrittämällä.

KyKy oli edellisessä ottelussaan reilu viikko sitten suhteellisen hyvin mukana Karelian Hurmosta vastaan, mutta voittajasta ei siltikään jäänyt suurta epäselvyyttä. Peruspalikat kyyjärveläisillä ovat sinällään ihan hyvin kasassa, mutta Hurmosta vastaan tasaisuuden puute maksoi ratkaisevat erät vastustajalle. Viime viikonlopun ottelu Ducksia vastaan meni siirtoon. TUTOa vastaan tappioputki pitäisi onnistua katkaisemaan, tai sarjatilanne käy vielä tukalaksi.

RULLAILE 200 K√ĄTEISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

TUTO tuli tähän kauteen uudistuneena. Oulun Ettassa loistavaa työtä tehnyt valmentaja Olli Kuoksa siirtyi turkulaisten käskijäksi, ja samalla joukkue koki nuorennusleikkauksen. Homma ei ole oitis lähtenyt Kuoksan komennossa lentoon, vaan työ on pitkäjänteistä sorttia. PerPoa vastaan homma viimein natsasi: Antti Karttunen oli hyökkäyksissä pitelemätön, ja TUTOn torjuntapeli oli eleettömän varmaa. Voitto antoi nuorelle joukkueelle varmasti tsemppiä jatkoon.

Turkulaisilla on nyt tuore näyttö, ja marginaalit jumbofinaalissa ovat pienet. KyKy on hyvin niukka suosikki, ja value on selkeästi TUTOn puolella. Ja uudet asiakkaat pääsevät juhlimaan erikoisedulla!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle TUTO Volley kertoimella 2,35.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,35 ūü§ė