ma 15.01. klo 02:00

Kypson - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippuvireinen Ruusuvuori treenasi Djokovicin kanssa! Porhaltaako suomalainen jatkoon Australian Openissa?

Australian avoimessa tennisturnauksessa karsinnat on taputeltu ja kovat pelit alkavat Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä. Emil Ruusuvuori lähtee kauden ensimmäiseen Grand Slamiin hyvistä asetelmista. Kauden ensimmäinen turnaus oli lähestulkoon mestariteos, kun suomalainen porhalsi Hong Kongissa aina finaaliin saakka.

*Nappaa Ruusuvuoren avulla kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ asti! Ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ruusuvuoren vastustaja on keltanokkaosastoa ja kovia kamppailuja Patrick Kypsonilla ei ole vyöllään kovinkaan paljoa. Puhutaan tähän saakka lähinnä Challengereissa menestystä niittäneestä yhdysvaltalaisesta, joka tosin käväisi kotimaassaan US Openissa syksyllä. Jos Ruusuvuori pystyy jatkamaan siitä, mihin peruspelaamisensa osalta Hong Kongissa jäi, ei voittajasta ole kahta sanaa. Alla olevalta videolta voi tsekata, kuinka valmistautuminen on Australiassa sujunut hallitsevan mestarin Novak Djokovicin kanssa.

Emil Ruusuvuori

@EmilRuusuvuori
Hot and sunny day ☀️Thanks @DjokerNole for the practice!

@AustralianOpen

Hyvän harjoituskauden jälkeen loukkaantumisista, sairastelusta, rikkonaisuudesta ja vuoristoratamaisuudesta edellisellä sesongilla kärsineen Ruusuvuoren tavoite on pelata ehjä kausi. Alku oli lupaava, kun suomalainen pääsi heti kauden alkajaisiksi aina finaaliin saakka, jossa selvästi Ruusuvuorta pelaajana arvostava Andrei Rublev oli lopulta tasaisessa kamppailussa vahvempi kahdesta hyvävireisestä pelaajasta.

Rublev-kamppailuun verrattuna Australian avointen avauskierroksen vastustaja on täysin paperia ja aivan erilainen kamppailu on tulossa. Hong Kongissa Ruusuvuori pystyi kuitenkin vastustajista riippumatta luottamaan omaan atleettiseen pelityyliinsä ja varmaan peruspelaamiseensa, mikä varmasti nostaa itseluottamusta edellisen kauden vaikeiden vaiheiden jälkeen. Uhmapelaajat uskoo, että suomalainen paketoi Kypsonin nopeasti ja etenee toiselle rundille Australiassa. Pelivalinnaksi otetaan alle 34,5 peliä.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella alle 34,5 peliä kertoimella 1,81.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.