ATP pe 08.07. klo 17:00

Kyrgios - Nadal

Rafael Nadal joutuu taas kovaan mankeliin! Ottaako sakkokuningas Nick Kyrgios finaalipaikan?

Päivitys: Nadal on luovuttanut ottelun ja Kyrgios pelaa suoraan finaalissa.

Tenniksen paha poika Nick Kyrgios pelaa tällä hetkellä suun soittamisen ohella erinomaista tennistä. Huippusuoritukset eivät suinkaan päättyneet puolivälierässä, kun erinomainen syöttäjä taklasi Cristian Garinin suoraan kolmessa erässä. Maailman parhaan pelaajan Rafael Nadalin suoritus Taylor Fritzia vastaan oli käsittämätön – kun ottelu näytti jo valuvan käsistä, espanjalainen kaivoi jostain lisävaihteita ja nousi 3–2-voittoon.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kauden kaksi ensimmäistä grand slam -turnausta voittanut Nadal on jälleen näyttänyt, miksi hän on tällä hetkellä maailman ykköspelaaja. Edellisen kierroksen vääntö Fritziä vastaan oli sensaatiomainen näytös paitsi espanjalaisen kestävyydestä myös siitä, kuinka korkealla mies laadullisesti tällä hetkellä menee. Kyrgios pelaa vahvaa turnausta, mutta jos Nadal saa australialaisen kohupelaajan pakotettua palloralleihin, tekee ensimmäisenä virheen todennäköisemmin turnauksen sakkokuningas.

Kyrgiosin ympärillä oli ennen puolivälierää jonkin verran kysymysmerkkejä, kun miehen olkapää vaikutti olevan melko hellänä neljännesvälieräkamppailussa. Tämä saattoi kuitenkin olla vain psyykkausta, sillä australialainen oli vastustaattoman ylivoimainen Garinia vastaan voittaen kamppailun suoraan kolmessa erässä. Nadalia vastaan 27-vuotias on pelannut aiemmin todella tasaisesti nurmella ja otteluvoitot keskinäisissä kamppailuissa ovat 1–1.

Ottelu on betsien kannalta melko kinkkinen vääntö, mutta Nadal vakuuttaa tasaisuudellaan ja atleettisuudellaan. Ei toki pidä unohtaa, että miehen kausi on ollut tähän saakka todella tulinen – 36-vuotias tarjoilee Kyrgiosille takuulla kovan haasteen. Lähtökohtien pohjalta pitkä ottelu ei todellakaan jaksaisi yllättää. Australialainen on ollut elementissään, mutta Nadalin uusiutuminen ottelusta toiseen on jotain käsittämätöntä. Loppuviimein espanjalaisen pitkä ottelu edelliskierroksella ei välipäivän jälkeen tarjoile lainkaan niin suurta etua Kyrgiosille kuin on arvioitu. Betseihin maistuu, että ottelussa tulee vähintään 40 peliä (yli 39,5).

10 euroa pelirahaa