ATP la 02.07. klo 18:30

Kyrgios - Tsitsipás

Lauantaille todellinen tennisherkkupala: Nick Kyrgios ottaa jälleen mittaa Stéfanos Tsitsipásista!

Wimbledon tarjoilee lauantaille melkoisen herkkupalan, kun Nick Kyrgios ottaa mittaa Stéfanos Tsitsipásia vastaan. Maailman kärkinimiin lukeutuva kreikkalainen ei ole ollut aivan omalla tasollaan tällä kaudella, vaan haparointia on näkynyt. Ensin mainittu australialainen puolestaan on tähän saakka määrännyt Wimbledonissa ottelujen tahdin mieleisekseen ja päässyt dominoimaan omintakeisella tyylillään. Melkoinen trilleri saattaa olla tiedossa.

Miehet kohtasivat viimeksi ainoastaan reilut pari viikkoa takaperin Hallessa, jossa Kyrgios otti omansa 2–1-voitolla (5–7, 6–2, 6–4). Melkoinen trilleri saattaa olla lauantaina tarjolla. Molemmilla miehistä on valtavasti voimaa, mutta tähän saakka Kyrgios on kieltämättä vaikuttanut lähes keisarilta nurmella. Omassa skeittarityylisessä ulkoasussaan mies on pitänyt vastustajaa toisensa perään täysin pilkkanaan ja edennyt kolmannelle kierrokselle vakuuttavasti. Erityisesti edellisen kierroksen ottelu Filip Krajinovicia vastaan oli totaalinen nöyryytys numeroin 3–0 (6–2, 6–3, 6–1).

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tsitsipás on ollut nurmella valtavan hyvässä vireessä edellisestä Kyrgios-tappiostaan sekä tämän kauden aiemmasta ailahtelusta huolimatta. Kreikkalainen voitti ennen Wimbledonia viimeisen valmistavan ATP-turnauksensa Mallorcalla ja ainakin toistaiseksi tulokset nurmella ovat olleet lupaavampia kuin massalla. Australiassa mies oli mukavassa iskussa kovalla alustalla ja nurmella 23-vuotiaan vahvuudet pääsevät niin ikään oikeuksiinsa.

Tämä matsi ei ole kummallekaan läpihuutojuttu. Katsojille tässä on porkkanaa reilusti, eikä viihdearvoa varmasti puutu kahden todellisen tennishahmon iskiessä yhteen. Pelivalinnaksi maistellaan, että ottelussa tulee yli 39,5 geimiä, mikä on erittäin todennäköistä. Ainakaan suoraan kolmessa erässä ottelun on todella vaikeaa uskoa ratkeavan. Molemmat ovat erinomaisia syöttäjiä, eikä tässä parissa yhtäkään murtoa ole ilmaiseksi jaossa.

10 euroa pelirahaa