UHMAPELAAJAT pe 23.12. klo 15:30

Kyrgios - Zverev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sirkushuvit ovat taattuja! Saako punaisen langan kadottanut Kyrgios kuitenkin taas käkättimeen?

Nick Kyrgios palaa kehiin perjantaina, kun vastaan Dubaissa astelee hiljattain pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen palannut Alexander Zverev. Monen yllätykseksi saksalainen kairasi pikaisen voiton Novak Djokovicia vastaan tiistaina – nyt saattaisi olla tarjolla seuraava päänahka. Vahvan ATP-kauden pelannut Kyrgios on ollut todella kaukana parhaasta iskustaan, eikä järin kovaa luottoa löydy australialaisen suuntaan.

Pienistä vaivoista loppukaudella kärsineen Kyrgiosin menestys näytösotteluissa on ollut tähän saakka surkeaa. WTL-kamppailuissa Dubaissa syöttö on ollut kaukana parhaasta tasosta ja myös muu pelaaminen on ollut vaatimatonta. Miestä itseään ei vaikuta ainakaan päällisin puolin erityisesti kiinnostavan, kunhan saa kansalle sirkushuveja tarjota. Keskittyminen on jälleen ajautunut kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen ja viimeksi siitä hyötyi pikahälytyksellä Novak Djokovicin tilalle astellut Grigor Dimitrov.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ensin australialainen konttasi Felix Auger-Aliassimea vastaan 2–0-tappioon ja sama toistui matsissa edellä mainittua bulgarialaista vastaan. Kuten saatiin alkuviikolla nähdä, saksalainen pystyy parhaimmillaan kaatamaan jopa Djokovicin tasoisen huippunimen. Kyrgios puolestaan ei ole vaikuttanut olevan 100-prosenttisesti pelin ytimessä ja tällä tasolla se koituu nopeasti kohtaloksi.

Kyrgiosin käyrä osoittaa tällä hetkellä jyrkästi alaspäin, eikä tappiokierteen pysäyttäminen saksalaisen kustannuksella ole helppo tehtävä. Kuten muistetaan, Zverev oli loistavassa vireessä, kunnes loukkaantui Ranskan avoimissa. Kun sama taso löytyy pelituntuman kohentuessa, voi mies voittaa pelaajan kuin pelaajan. Kyrgios on ollut pahasti öissä, joten Zverevin voitto maistuu pelivalinnaksi.