ke 07.04. klo 23:30

LA Guerrillas - Florida Mutineers

LA Guerrillas tarjoilee loistavan peli-idean!

Keskiviikkona vuoden toinen Major laitetaan CoDin osalta käyntiin ja illan toisessa ottelussa vastakkain asettuu LA Guerrillas ja Florida Mutineers. Guerrillas on viime aikoina noussut kovaa kyytiä rankingeissa ja tällä hetkellä se sijoittuu aikalailla keskikastiin, vaikka toki selkeät heikkoudet siltä myös löytyy. Floridalla puolestaan tulokset vaihtelee runsaasti, mutta parempaa voidaan odottaa ottaen huomioon sen pelaajamateriaalin tason.

Guerrillasin tuloa on odotettu läpi kauden, mutta surkea respawn pelaaminen on ollut sillä usein esteenä. Kahdessa edellisessä ottelussa se kuitenkin pystyi kaatamaan huippujoukkue Atlanta FaZen ja vaikeuksissa rypevän LA Thievesin, joten lähtökohdat Majorille on varsin mukavat. Kuten aiemmin sanottua, respawn pelimuodoissa Guerrillasilla on hankalaa, mutta se on kuitenkin äärimmäisen hyvä search and destroyssa, joka tekee siitä vaikean vastuksen kenelle tahansa.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Florida puolestaan on kuulunut tämän kauden pettymyksiin, sillä odotukset oli varsin korkealla. Yksilötaitoa löytyy runsaasti ja etenkin AR pelaajat Owakening ja Skyz ovat ajoittain esiintyneet ilmiömäisesti, mutta tasaisuus koko joukkueelta on ollut kadoksissa. Control on ollut Floridan vahvuus, mutta siitä ei ole kovinkaan paljoa apua, kun se on ainoa pelimuoto jota pelataan tilanteesta huolimatta ainoastaan kerran. Paljon potentiaalia parannukselle kuitenkin on.

Peli-idean kannalta mielenkiinto kohdistuu search and destroyhin, jossa joukkueiden välinen tasoero on todella suuri. Guerrillas kuuluu top2 joukkueisiin FaZen kanssa ja Florida alimpaan neljännekseen. Guerrillas voitti kahdessa edellisessä ottelussa kaikki kolme pelaamaansa search and destroyta. FaZea vastaan se oli murskaava ja Thievesiä vastaan se voitti omien hölmöilyiden takia ainoastaan 6-5. Pelkästään voittojen lisäksi Guerrillasilla on osoittanut paremmuuttaan muillakin osa-alueilla. Niin sanotuissa retake tilanteissa se on ollut ylivoimaisesti sarjan paras, kun puolestaan Florida on ollut toiseksi huonoin. Guerrillas on myös suurimmalla prosentilla vienyt avaustapon itselleen, joka helpottaa peliä huomattavasti.

Pelivalinnan osalta tarjolla on tällä kerralla harvinainen maksimipanostuksen kohde, kun lapulle poimitaan Guerrilaisin voitto search and destroyssa. On kuitenkin hyvä muistaa, että maistuvasta kohteesta huolimatta panoksen ei kannata ylittää 2-3% pelikassasta.