CoD su 10.07. klo 22:00

LA Guerrillas - London Royal Ravens

London on ollut liekeissä, mutta yllätysvalmiille Guerrillasille on tarjolla herkullisia kertoimia!

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa vahvan neljännen Stagen pelannut London Royal Ravens kohtaa enemmän vaikeuksissa olleen, mutta myös väläytyksiä näyttäneen LA Guerillasin. London on kertoimissa jättisuosikki, mutta Uhmapelaajat ei aivan näin rajua asetelmaa osta! Guerrillas on yllätysvalmis joukkue ja päälle kolmen kerroin lopulliselle voitolle houkuttelee.

Guerrillas on voittanut karsintojen neljästä ottelusta vain yhden, mutta kyseinen voitto tuli sarjan kärkijoukkue Atlanta FaZea vastaan. Lisäksi Toronto Ultraa vastaan Guerrillas oli 2-0 johtoasemassa, mutta hävisi lopulta lukemin 2-3. Tässä taistossa hardpoint tulee olemaan Guerrillasin isoin haaste, sillä kyseessä on Londonin vahvin pelimuoto ja Guerrillas on ollut FaZe-ottelua lukuun ottamatta vaikeuksissa. Koko kauden osalta control on tuottanut eniten ongelmia, mutta toistaiseksi karsinnoissa recordi on kelvollinen 2-2 ja lisäksi kyseessä on Londonin heikoin pelimuoto.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Saatuaan Gismon takaisin rosteriin London on ollut neljännellä Stagella pysäyttämätön. Se on voittanut kaikki neljä ottelua ja menestyksen taustalla on ollut loistavat otteet hardpointissa sekä tiukat voitot search and destroyssa. Neljässä ottelussa London on vetänyt kyseiset kaksi pelimuotoa läpi huikealla 12-0 recordilla, mutta controllissa se on hävinnyt joka kerta. London on siinä mielessä äärimmäisen mielenkiintoinen joukkue hardpointeissa, että se ei ole erityisen hyvä siirtymään hardpointilta toiselle, mutta joukkueen kyky murtautua vastustajan puolustuksen läpi on sarjan paras.

London on tällä hetkellä fantastisessa vireessä, mutta kertoimet kääntää katseet kohti Guerrillasia. Hardpoint tulee olemaan iso kysymysmerkki, mutta kahdessa muussa pelimuodossa Guerrillasin voi jopa laittaa maltillisesti suosikiksi. Vaikka London on voittanut kaikki neljä search and destroyta tällä Stagella, on niistä kolme tullut viimeisellä kierroksella ja FaZea vastaan voitto irtosi puhtaasti Afron yksilösuoritusten avulla.

10 euroa pelirahaa