la 15.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

La Liga: Ath. Bilbao – Real Madrid | jatkaako Benzema maalitehtailua?

Real Madridin ykköstähti Cristiano Ronaldo siirtyi kesällä Juventukseen, jolloin Madridissa mietittiin kuka tekee seuran maalit jatkossa? Vastaus on ainakin alkukaudella löytynyt, vanha konna Karim Benzema ja Gareth Bale. Molemmat kaverukset ovat onnistuneet loistavasti ensimmäisissä peleissä.
Benzema on tehnyt kolmeen peliin peräti neljä maalia, viime kaudella Benzema iski viisi maalia 32-otteluun, joten parannusta on tullut roimasti niin kuin vastuutakin. Bale vuorostaan tehnyt kolme maalia kolmeen otteluun, kaksikko selvästi nauttii vastuusta!
Real Madrid on voittanut kauden kaikki kolme ensimmäistä otteluaan. Kausi starttasi puhtaalla 2-0 kotivoitolla Getafea vastaan. Toinen ottelu oli maalijuhlaa ja Girona kaatui 4-1 vierasvoitolla, Leganes sai myös tuntea Madridin tuulen ja ottelu meni Benzeman johdolla 4-1 kotivoittoon Leganesia vastaan. Tulokset kertovat vahvasti tällä hetkellä siitä, että Ronaldoa seura ei kaipaile – tosin vastustajat eivät ole sitä tasokkainta vastusta.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Athletic Bilbao on myös aloittanut kautensa positiivisissa merkeissä – seura nappasi 2-1 kotivoiton Leganesia vastaan, vuorostaan Huescaa vastaan tuli 2-2 tasapeli. Yuri Berchiche onnistui jälkimmäisessä ottelussa puolustajan tontilta, näin on seuran ”paras” maalintekijä. Bilbao myös pelasi kohtalaisen hyvän harjoituskauden ja napsi voittoja kiitettävän näärän.
Bilbaolle lauantai-illan ottelu on haastavin pitkään aikaan, Real Madrid on sarjan ehdoton top-3 joukkue ja vuorostaan vieraille tämä ottelu on samaa kastia kun kauden kolme ensimmäistäkin. Materiaalietu ja tämänhetkinen vire on selkeästi Madridin puolella. Toki hieman kuormitusta ja rotaatiota saatetaan nähdä sillä Nations Leaguen pelit tuovat pientä rasitusta. Ottelu on todennäköisesti vieraiden maalijuhlaa ja kohteisiin saa loistokertoimia!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ