Athletic Bilbao – Celta Vigo

su 12.05. Klo 19:30

Jatkuuko Bilbaon kotitaika edelleen?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

La Ligassa on luvassa mielenkiintoinen kamppailu, kun Celta Vigo saapuu Athletic Bilbaon vieraaksi Baskimaalle. Isännät ovat tiukasti kiinni viimeisessä Eurooppa-liigan -karsintapaikassa, mutta viimeinen sinetti siitä vielä puuttuu.

Bilbao on ollut hyvin kaksijakoinen joukkue keväällä, sillä kotona joukkueella kulkee loistavasti, mutta vieraissa on todella isoja vaikeuksia joka kamppailussa. Tästä esimerkkinä ryhmä on hävinnyt kotona viimeksi tammikuun alussa ja vastaavasti vieraissa edellinen voitto tuli joulukuun alkupuolella.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Kotijoukkue sijaitsee sarjataulukon 7. sijalla. Real Sociedad, Espanyol ja Alaves majailevat kolmen pisteen päässä isännistä, kun kaksi kierrosta on La Ligaa jäljellä, joten vielä täytyy lopullinen ero tehdä, jotta karsiminen Eurooppa-liigaan onnistuu.

Celta Vigo on taistellut pitkään putoamista vastaan jopa, mutta Iago Aspasin paluun jälkeen joukkue on piristynyt ja selättänyt vaikemmat ajat. Aspas on viimeistellyt komeat 17 kaappia, vaikka olikin poissa pelikentiltä useamman kuukauden ajan.

Ottelusta odotetaan tiukkaa vääntöä ja molemmilla on vielä panosta jäljellä. Bilbaon kotivireen ja ottelun tärkeyden huomioon ottaen isketään lapulle kotivoitto hyvällä 2,00 kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!