su 13.01. Klo 17:15

La Liga: Athletic Bilbao – Sevilla | Onko Sevilla jälleen parempi?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sunnuntaina La Ligan kolmannella sijalla majaileva Sevilla matkaa maan halki Athletic Bilbaon vieraaksi. Kotijoukkue puolestaan löytyy sarjataulukosta juuri putoamisviivan yläpuolelta.
Bilbao saa nopean revanssin
Joukkueet kohtasivat juuri torstaina cup-ottelun merkeissä. Bilbaossa pelattu ensimmäinen osa päättyi Sevillan 1-3 voittoon. Ottelussa annettiin molemmin puolin lepoa tärkeimmille pelaajille, mutta noin puolet avauskokoonpanon pelaajista oli kuitenkin “normaalin avauksen pelaajia”. Ottelu oli Bilbaolle hyvin tyypillinen tämän kauden kotiottelu. Joukkue hallitsee tilastoja, mutta tilastot eivät kuitenkaan korreloi tulostaululle.
Bilbao onkin kerännyt La Ligassa 18 ottelusta vain 19 pistettä. 18-25 maalierokaan ei mairittele joukkuetta. Kotona ottelut eivät ole olleet sen helpompia Bilbaolle. Voitot on onnistuttu nappaamaan ainoastaan Gironasta ja Leganesista kauden ensimmäisellä kierroksella. Nyt vastaan asettuu suuremman kaliberin joukkue.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Sevillan kausi on ollut tähän mennessä hyvä. Etelä-Espanjalaiset keikkuvat sarjataulukon kärkisijoilla hyvällä 31-18 maalierolla. La Ligassa Sevilla onkin ollut hyvässä vireessä, sillä sitten syyskuun ainut tappio on tullut Barcelonalle vieraissa.
Kertoimien ollessa kutakuinkin tasan, saadaan lapulle vierasjoukkueen voitto hyvällä kertoimella. Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina tasapeliherkkiä, joten tasapeli ei vetoa -kohde on erittäin fiksu veto tasakertoimilla. Kertoimien valossa Sevillan pitäisi olla suurempi suosikki otteluun.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: