to 09.07. klo 23:00

Athletic Bilbao - Sevilla

Athletic Bilbao on Sevillaa huolellisempi – nähdäänkö kovassa taistossa ”yllätysvoittaja”?

Vahva puolustuspelijoukkue Athletic Bilbao saa kovan vieraan tärkeässä ottelussa, kun paikkoja Eurooppa-liigassa metsästävä Sevilla tulee kylään. Joukkueet pelasivat kauden avauskohtaamisessa tasaisesti ja nyt molemmilla joukkueilla on vähintäänkin yhtä kova paine onnistua. Vaikka Sevilla saattaakin olla paperilla kovempi nippu, on pelillisesti suurta eroa vaikeaa tällä hetkellä piirtää. Kerroinasettelu ihmetyttää ja siitä revitään hyöty irti!

Athletic on pelannut sille ominaisia ”maalin pelejä” koronatauon jälkeen. Pääasiassa se on voittanut otteluitaan ja ainoastaan yhden pistemenetyksen voi laskea helpoksi. Tappiot joukkue on kärsinyt ylivoimaista kärkikaksikkoa vastaan, mutta toisaalta nekin tulivat vain maalilla – Barcelonaa vastaan vieläpä vierasnurmella.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Sevilla on puolestaan alisuorittanut koronatauon jälkeen, minkä johdosta joukkue on paitsi tippunut taulussa pykälän alaspäin myös joutumassa kovaan kamppailuun jo varmalta haiskahtaneesta Mestarien liiga -paikastaan. Yleistä hämmennystä on luvassa etenkin, jos Athletic voittaa torstaina – ja sitähän toivotaan tietysti.

Isäntä napsi kaksi erinomaista voittoa ennen edellistä otteluaan Real Madridia vastaan, jossa 0–1-tappio oli tosiasia – Athletic pääsi kuitenkin lähemmäs yhtä pistettä Realia vastaan kuin lähes kaikki muut tauon jälkeen Los Blancosia vastaan pelanneet. Vierailla on allaan pari voittoa heittopusseja vastaan, mutta helpot pistemenetykset ja huolimaton tasapelijuna ovat lähimuistissa. Isäntien sapluuna on osoittanut toimivuutensa kovempiakin ryhmiä vastaan, joten pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto tasapeli ei vetoa -vaihtoehtona. Ei oikeastaan edes voi nähdä suurena yllätyksenä, jos Athletic tässä kamppailussa pyyhkisi Sevillalla lattiaa, mutta kerroinasettelu antaa olettaa muuta.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleAthletic - Sevilla FC09.07.2020