La Liga ke 10.03. klo 20:00

Atlético Madrid - Athletic Bilbao

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Atléticon mestaruustaisto jopa yllättävällä maali-iloittelulla?

Atlético Madrid saa keskiviikkona Barcelonan ja Real Madridin kiinni ottelumäärässä, sillä huippuvireinen Athletic Bilbao saapuu Wanda Metropolitanolle. Ainoastaan Barcelona on kyennyt voittamaan baskiryhmän Marcelinon hypättyä joukkueen peräsimeen. Tasaista ottelua on lupa odottaa keskiviikkona – peli-idea löytyy kuitenkin runsasmaalisuudesta.

Diego Simeonen ryhmästä José María Giménez on todennäköisesti edelleen sivussa, joskin paluu alkaa olla pian ajankohtainen. Héctor Herrera ei ollut sunnuntaina äitinsä kuoleman takia mukana derbyssä eikä keskiviikkonakaan ole vielä mukana kokoonpanossa. Íñigo Martínez on näillä näkymin baskien ainoa poissaolija.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Atlético pelasi sunnuntaina derbyn Real Madridia vastaan ja maaliodottamaa luotiin yhteensä noin neljän maalin verran. Jos ei halua tuomaritoimintaan ottaa kantaa, on paljonkin syytä väittää tasatuloksen olleen oikeutettu. Kokoonpanoon palanneet Kieran Trippier ja Yannick Carrasco lisäävät huomattavasti Simeonen suojattien hyökkäysuhkaa, mikä oli selkeästi havaittavissa sunnuntaina.

Athletic on pelannut niin ikään Marcelinon alaisuudessa viihdyttävää jalkapalloa ja maalipaikkoja on etenkin helmi-maaliskuussa luotu kiitettävään tahtiin. Over-linja vaikuttaisikin olevan vanhasta tottumuksesta kahden tienoilla, mikä kelpaa mukavasti. Asemasotaa keskiviikon pelistä ei ole tulossa. Atléticon on pistemenetysten jälkeen voitettava ja Simeonen ryhmä on taatusti aktiivisella jalalla liikkeellä.