La Liga la 24.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

La Liga: Atletico Madrid – Barcelona | Vierailija kairaa jälleen pisteet kärkijoukkueelta?

Lauantaina Espanjan kentillä on luvassa kärkitaisto, kun jaettu sarjakakkonen Atletico Madrid saa vieraakseen kärkijoukkue Barcelonan. Vierailija kärsi Real Betikselle yllätystappion ennen maaottelutaukoa. Huili on takuulla tehnyt Barcelonalle hyvää ja kohutappiolle ei kannata laittaa liian suurta painoarvoa. Vierailija on ollut kärkijoukkueita vastaan erinomainen.

Barcelona syrjähypyn jälkeen takaisin raiteilleen?

Barcelona kärsi yllättävän 3-4-tappion Betikselle viimeisellä kierroksella ennen päättynyttä maajoukkuetaukoa. Tappio oli ensimmäinen pitkään aikaan ja edellisistä neljästä kamppailustaan se on sokkitappiosta huolimatta voittanut kolme.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kolmeen voitettuun Espanjan pääsarjan kamppailuun lukeutuvat 5–1-voitto Real Madridista sekä 4–2-voitto Atleticon kanssa jaetulla toisella sijalla olevasta Sevillasta. Barcelona on odotetusti tehnyt sarjassa ylivoimaisesti eniten maaleja, kun se on pussittanut pallon vastustajien verkkoon 34 kertaa. La Ligaa on pelattuna 12 kierrosta.
Atletico ja Barcelona eivät vielä tällä kaudella ole kohdanneet, mutta Barcelona on pärjännyt muita kärkikastin joukkueita vastaan mallikkaasti. Joukkueen keskikentältä on sivussa Ivan Rakitic. Philippe Coutinhon pelikunto on pienoinen kysymysmerkki.

Vain yksi joukkue on tuottanut vaikeuksia marraskuussa

Marraskuun aikana Atletico on pelannut kaksi kamppailua. Joukkue voitti ennen maaottelutaukoa värikkäiden vaiheiden jälkeen Athletic Bilbaon lukemin 3–2. Tätä edellisen kierroksen ottelussa sillä oli jopa ajoittaisia hankaluuksia Leganesia vastaan.
Viime aikojen espanjalaiskomeetta Leganes piti kamppailun yllättävän tasaisena. Leganes sai vielä Atleticon siirryttyä johtoon tasoitettua kamppailun viimeisellä kymmenminuuttisella lukemiksi 1–1. Viihdyttävää jalkapalloa oli tarjolla, mutta Atleticon pitäisi pystyä voittamaan huomattavasti kapeamman materiaalin joukkue helposti.
Isäntiä ovat hieman rasittaneet loukkaantumiset ja poissaoloja on odotettavissa myös lauantaina. Diego Costan, Thomas Lemarin, Koken, Lucas Hernandezin ja Stefan Savicin pelikunnot ovat kysymysmerkkejä. Selvää on, että koko viisikkoa tuskin nähdään lauantaina pelikunnossa. Varmoja poissaolijoita ovat puolestaan puolustuspään luottohahmot Diego Godin sekä Jose Gimenez.