ti 25.09. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

La Liga: Atletico Madrid – Huesca | Aukeaako Atleticon hanat Madridin illassa?

Atletico Madridin maalinteko on ollut hieman takkuista La Ligan kentillä ja viiteen otteluun on syntynyt vain viisi täysosumaa. Puolustus vuorostaan on toiminut loistavasti – omissa on soinut vain neljä kertaa.
Atletico majailee sarjataulukossa sijalla viisi ja on kerännyt kahdeksan pistettä 15:sta mahdollisesta – saldona toistaiseksi kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.
Viime ottelut ovat selvästi raikkaampaa Atleticoa verrattuna ensimmäisiin peleihin. Mestarien Liigassa lohkovaihe starttasi Monacoa vastaan 1-2 vierasvoitolla ja kyseisessä pelissä Atletico iski molemmat maalit harvoista maalintekopaikoista.
Yksi syy vähäisiin maalimääriin on Antoine Griezmann – edellinen maali syntyi seitsemän ottelua sitten Vallecanoa vastaan. Griezmannilta sopii odottaa roimaa tasonnostoa, kuten myös muultakin joukkueelta.
Thomas Lemar siirtyi Monacosta Atleticon paitaan ja onkin ollut loistava hankinta keskikentälle. Nuori pelaaja on iskenyt jo yhden maalin ja tuli joukkueen edellisessä ottelussa Getafea vastaan, ottelun päättyen Atleticon 0-2 voittoon.
Diego Costa vuorostaan on ollut La Ligan kentillä aivan unessa, onnistumatta tekemään yhtäkään maalia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Huesca vuorostaan majailee sarjataulukossa sijalla 17. Viiteen otteluun omissa on soinut jo 13 kertaa – maalinteossa joukkueen ollen kuusi kertaa. Sarjanousija Huesca starttasi La Liga -taipaleensa 1-2 voitolla Eibarin kustannuksella, tilin saldona tämän jälkeen kolme tappiota ja yksi tasapeli.
Kolmen ottelun mittainen tappioputki alkoi Barcelonaa vastaan ja Huescan vierasreissu oli 8-2 tappiolla todellinen löylytys. Haaste saattaa olla turhankin haastava Huescalle, sillä joukkueen pelilliset otteet eivät niinkään vakuuta.
Ottelu on Atleticolle erinomainen kasvojenpesun paikka ja etenkin hyökkääjille loistopaikka avata maalihanoja. Pelissä tullaan todennäköisesti näkemään jonkinlaista rotaatiota, sillä lauantaina on Madridin derby, jossa Atleticon tulisi olla liikkeellä parhaalla miehistöllä.
Atletico on materiaaliltaan ja pelillisesti valovuoden Huescaa edellä ja lisäksi Madridissa pelattava peli on joukkueelle selvästi suotuisampi. Kotijoukkue märää pelin tahdin ja yrittää saada avattua joukkueen tähtien lukkoja maalinteon osalta.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ