La Liga su 07.03. klo 17:15

Atlético Madrid - Real Madrid

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarraako Atlético mestaruuteen sunnuntain derbyssä?

La Ligan mestaruuskamppailussa on edessä massiivinen viikonloppu. Barcelona kohtaa lauantaina vieraissa hankalan Osasunan ja sunnuntaina on vuorossa hetkeen kiimaisin El Derbi Madrileño! Atléticolle kelpaisi pitkin hampain myös tasapeli, sillä etumatkaa on edelleen kohtuullisen paljon takaa-ajajiin. Real Madrid tarvitsee maanantain pistemenetyksensä jälkeen kipeästi voittoa.

Atlético pääsee sunnuntaihin vahvalla kokoonpanolla, sillä Kieran Trippier on lusinut pelikieltonsa ja Thomas Lemar ja Yannick Carrasco ovat nuolleet omat haavansa. Héctor Herrera on näillä näkymin henkilökohtaisista syistä sivussa ja José María Giménezin pelikunnosta ei ole vielä täyttä varmuutta. Kenraali meni hyvin, sillä Villarreal kaatui sunnuntaina vieraissa 0-2.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Atlético de Madrid

@atletienglish
Flying towards the 𝗠𝗮𝗱𝗿𝗶𝗱 𝗗𝗲𝗿𝗯𝘆 ✈️

🔴⚪ #AúpaAtleti


Real Madridin riveistä kuului myös positiivisia uutisia ottelun alla, sillä Karim Benzema näyttäisi olevan pelikuntoinen. Dani Carvajal, Sergio Ramos, Eden Hazard ja Mariano Díaz ovat Zinedine Zidanen ryhmästä sairastuvan puolella. Benzeman kuntoutuminen on massiivinen boosti hyökkäyspään tehottomuudesta kärsiville valkopaidoille.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden


Pelataan jännäribetsinä yli 2,5 maalia. Maaliodotusarvo ei ole valtava, mutta jälleen ollaan jännän äärellä siinä mielessä, että maali kumpaan tahansa suuntaan aikaisessa vaiheessa avaisi todennäköisesti peliä melkoisesti. Trippierin, Carrascon ja Benzeman paluut kokoonpanoon tukevat lisäksi mukavasti suurimaalisuuden ideaa.

Ei vielä tiliä ComeOnilla? Nappaa tästä uuden asiakkaan etuna makoisa korotettu kerroin Manchesterin derbyyn!