Atlético Madrid – Sevilla

su 12.05. Klo 19:30

Vähämaalinen näytös luvassa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Atlético Madrid isännöi Sevillaa La Liga -kauden toiseksi viimeisellä kierroksella. Kotijoukkueella ei ole enää panosta, mutta vierailla on mahdollisuudet selvittää tiensä ensi kauden Mestarien liigaan.

Edellisellä kierroksella Atlético kärsi nöyryyttävän 3-0 vierastappion Espanyolia vastaan. Kamppailu oli tasainen, mutta katalonialaiset osasivat hyödyntää paikkansa paremmin. Madridilaisille runsasmaaliset tappiot ovat todella harvinaisia, eikä toista samanlaista ole odotettavissa heti perään.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Leganes kävi viime kierroksella ryöstämässä pisteet Sevillan kotiluolasta maalein 0-3, mikä oli todellinen yllätys. Mestarien liiga -paikkaan on kolme pistettä matkaa, kun kaksi kierrosta on jäljellä, mutta samasta viimeisestä paikasta taistelee sekä Valencia että sensaatiojoukkue Getafe, joten helpolla se ei tule.

Isänniltä ovat poissa muun muassa Diego Costa, Jose Gimenez ja Lucas Hernandez. Vierailla puolestaan tärkeimpinä poisjäänteintä ovat sekä Andre Silva että Ever Banega. Kumpikaan ei hyödy tästä tilanteesta erityisemmin toiseen nähden.

On odotettavissa melko tarkkaa jalkapalloa ja Sevillan täytyy käyttää tilaisuutensa hyödyksi, mikäli voiton aikoo napata. Isännät hakevat voittoa puolustuksen kautta, eikä varaa ole lähteä maali-iloitteluun, koska silloin Sevillan mahdollisuudet nousevat. Uskotaan, että kamppailun tärkeys paistaa etenkin vieraissa ja on luvassa vähämaalinen näytös. Laitetaan lapulle alle 2,5 maalia ottelussa.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!