ti 12.01. klo 22:30

Atlético Madrid - Sevilla

Koituvatko maitohapot tiistaina Sevillan kohtaloksi?

Tiistai-iltana pelataan Wanda Metropolitanolla tärkeistä pisteistä. Atlético ei pelannut viikonloppuna Athletic Bilbaon joukkueen jouduttua kääntymään ilmassa takaisin Bilbaoon Madridin lumimyräkän takia. Sevilla voitti lauantaina Real Sociedadin 3-2, joten lepoetu Atléticon hyväksi on huomattava.

Terveystilanne on erittäin hyvä molemmissa leireissä. Héctor Herrera on ainoa Atletin poissaolija, sillä João Félix ja José María Giménez harjoittelivat jo maanantaina normaalisti joukkueen mukana. Sergio Escudero, Tomás Vaclík ja Carlos Fernández jatkavat vierailta lasaretin puolella, joten avainpelaajia ei kummallakaan ryhmällä ole sairastuvalla.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN


Diego Simeonen suojatit joutuivat viime viikolla nöyrtymään Copa del Reyn puolella Cornellàn käsittelyssä, joten jalat lienevät tukevasti maan kamaralla. Sevilla sen sijaan paineli rutiininomaisesti jatkoon. Liigan puolella Atlético johtaa sarjaa, vaikka pelejä on pelattuna jopa kolme vähemmän kuin pääkilpailijoilla.

Kupongille otetaan Atléticon suoraa voittoa. Simeonen poppookaan ei aivan ilman ongelmia otteluun kuitenkaan pääse, sillä viikonloppuna harjoittelu ei onnistunut sääolosuhteiden takia. Tästä syystä leikataan panostasosta hitusen pois. Sevillan rasitustilannetta ei kuitenkaan lähdetä tässä vaiheessa sivuuttamaan – Atleti ottaa seuraavan askeleen kohti kevään mestaruusjuhlia.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleAtletico Madrid - Sevilla FC12.01.2021