La Liga ma 15.03. klo 22:00

Barcelona - Huesca

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huescalla on Camp Noulla valtava vuori kiivettävänään!

Barcelona pelaa tällä kierroksella poikkeuksellisesti maanantaina – vastaan saapuu Camp Noulle Huesca. Viime viikolla katalaaneille koitti lähtö Mestarien liigasta PSG:n käsittelyssä, mutta yleisilme oli lähes mahdottoman tehtävän edessä hyvä. Nyt on jäljellä kaksi kilpailua, joissa pokaaliin on molemmissa hyvät saumat. Peli-idea löytyy vieraiden maalimääristä!

Ronald Araújo palaa näillä näkymin Barcelonan kokoonpanoon, mutta on vielä epävarmaa, aloittaako uruguaylainen penkiltä. Ansu Fati, Gerard Piqué, Sergi Roberto ja Philippe Coutinho jatkavat lasaretissa. Vierailta Gastón Silva on poissa pelistä, mutta Pedro Mosquera ja Sandro Ramírez näyttäisivät kuntoutuvan parahiksi omista kolhuistaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Huesca on sarjajumbona, mutta pari voittoakin on joukkue kyennyt nappaamaan tammikuussa palkatun Pachetan ohjastuksessa. Urakka säilymisen suhteen on kuitenkin edelleen hyvin haastava ja vanhat ongelmat esimerkiksi erikoistilanteiden puolustamisessa ovat edelleen pinnalla. Illalla puolustetaan todennäköisesti matalalla blokilla ja kolmen topparin voimin.

Pelisuosituksena on Huesca alle 0,5 maalia. Pachetan joukkojen lähestymistapa otteluun lienee sen verran konservatiivinen, ettei hyökkäyskolmanneksella saada montaakaan aihiota luotua, etenkin jos Ronald Koeman jatkaa kolmen topparin formaatiolla. Barcelona on ollut puolustuspelin osalta erinomaisessa balanssissa formaatiouudistuksen jälkeen.